Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, mai sexy ca niciodată! Artista a renunțat la inhibiții și a apărut complet dezbrăcată pe Internet

Anda Adam, mai sexy ca niciodată! Artista a renunțat la inhibiții și a apărut complet dezbrăcată pe Internet

GALERIE FOTO (5) Anda Adam, mai sexy ca niciodată!

Anda Adam, mai sexy ca niciodată! Anda Adam continuă să-și surprindă fanii cu aparițiile sale incendiare! De această dată, vedeta i-a lăsat pe internauți cu gura căscată, după ce a postat o imagine în care apare complet dezbrăcată!

Anda Adam, mai sexy ca niciodată! Artista a renunțat la inhibiții și a apărut complet dezbrăcată pe Internet

Anda Adam, mai sexy ca niciodată! Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de multe ori aceasta își ia prin surprindere fanii cu postările sale în mediul online. Artista a demonstrat de atâtea ori că își merită locul în topul celor mai sexy femei din lumea showbiz-ului românesc. De asemenea, Anda Adam nu se sfiiează să-și afișeze trupul de invidiat în mediul online. Anda Adam, mai sexy ca niciodată!

Recent, Anda Adam le-a spus fanilor săi că a reușit să slăbească uimitor, ajungând la 60 de kilograme la doar 55 de kilograme. Vedeta a arătat că este extrem de mândră de rezultat, afișându-și trupul perfect. Iar acest lucru a fost categoric pe placul urmăritorilor săi, care au felicitat-o!

Așadar, Anda Adam i-a hipnotizat pe internauți cu formele sale sexy. Vedeta și-a etalat corpul de zeiță, renunțând la inhibiții și s-a afișat complet debrăzată pe Facebook. Aceasta purta doar o pereche de tocuri amețitor și o haină de blană pe umeri. La scurt timp, reacția fanilor nu a întârziat să apară, astfel că i-au trimis divei mii de like-uri și comentarii apreciative. „Anda Adam, ești o mămică frumoasă, ai un piept frumos. / Ești frumoasă ❤️ / Bombă! 💣💣💣 / Ești senzațională! Super frumoasă! Te pup😘🤗❤️ / Wow🙈 / Wow, poate FATA!!!!🏅🔝fiță!!!💕👯🏆 / Ești o dulceață / 😍 wooow”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Anda Adam, complet goala

Anda Adam are o familie minunată!

Anda Adam a devenit celebră în România, după Revoluție, în urma colaborării cu trupa R.A.C.L.A. La doar 16 ani, Anda a lansat piesa ‘Nu ma uita’, iar la scurt timp după acest succes, artista a lansat o piesă alături de Marijuana, care i-a adus un succes imens pe piața muzicală. Publicul a rămas fascinat de Anda Adam, deoarece aceasta avea în spate o educație și o cultură americană, fiind plecată și stabilită alături de părinții săi în SUA, Anda s-a întors în țară care a primit-o cu multă admirație. „Mama locuieste in SUA. Mama a plecat acolo pentru ca am fost un elev exemplar si mi-a spus ca pleaca pentru ca vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am intrerupt aceste discutti pentru ca m-am lansat in muzica, a dezvaluit Anda într-un interviu.

În ceea ce privește viața sentimentală, aceasta și-a găsit liniștea în brațele lui Sorin Andrei Nicolescu, iar la câteva luni după ce s-au căsătorit, a adus-o pe lume pe fiica lor, Evelyn. Reamintim că Anda Adam a avut o relație de șase ani cu prezentatorul TV, Victor Slav. Se pare că acesta își dorea foarte mult o familie, dar artista încă nu ere pregătită să facă o pauză de la cariera sa muzicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: