Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, transformare totală! Artista și-a schimbat look-ul

Antonia, transformare totală! Artista și-a schimbat look-ul

GALERIE FOTO (5) Antonia, transformare totală! Artista și-a schimba look-ul

Antonia, transformare totală! Antonia face ce face și impresionează internauții cu fiecare apariție a ei. Iubita lui Alex Velea a decis să-și facă o schimbare de look, de-a dreptul șocantă. Cu siguranță fanii acesteia au rămas muți de uimire! Cum arată artista?

Antonia, transformare totală! Artista și-a schimbat look-ul

Antonia, transformare totală! Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar chipul său este de o frumusețe rară. De fiecare dată, Antonia își surprinde fanii cu aparițiile ei pe rețelele de socializare, dar de această dată internauții au rămas muți de uimire. Se pare că vedeta a dorit să-și facă o schimbare de look. Mai exact, Antonia a apelat la ajutorul make-up artistului Ema Uta, care a transformat-o complet. Lăsând la o parte machiajul profesional pe care Ema i l-a făcut, internauții au fost șocați de părul artistei.

Într-o postare publicată de Ema Uta, Antonia apare tunsă scurt și brunetă, fiind o tunsoare retro. Ce-i drept nu-i stă rău deloc, doar că schimbarea este de-a dreptul șocantă! Pe lângă fanii care au rămas surprinși, s-a numărat și faimoasa Inna, care i-a comentat la poza cu prietena sa. „OMG!!!!!!” a fost mesajul Innei la transformarea Antoniei. „Ferească Dumnezeu, așa frumusețe„,‘Superbă„, „Look like Rihanna„, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor la poza Antoniei.

Antonia, transformata complet!

Antonia face furori pe Internet!

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Recent, iubita lui Alex Velea s-a transformat în două personaje complet diferite, iar ajutoarele ei au fost filtrele de pe Instagram. Antonia a apărut cu buze roz care aveau puțin și explodau și gene pe măsură, în timp ce își exersa talentul actoricesc. Primul personaj creat de ea, avea un accent american, care era pus pe ceartă. : „Cine sunteți voi, de ce îmi tot spuneți numele? Antonia în sus, Antonia în jos? Vreți să porniți un scandal? Vă dau eu scandal” – au fost câteva dintre replicile ei. După care, s-a transformat într-un personaj din Marea Britanie. Cu un accent britanic perfect, Antonia a fost greu de recunoscut. De această dată avea nasul lung, lat, cu un cercel în nară, gene ca un evantai și nelipsitele buze umflate. : „Neoficial, vreau să vă spun că nu mă plictisesc, doar îmi place foarte mult să fac asta”, a spus iubita lui Alex Velea. Ulterior, trendul pornit de ea a fost încercat și de Delia și Dali, unul dintre artiștii de la Golden Boy Society.

În timpul pandemiei de coronavirus, Antonia a preferat să-și ocupe timpul făcând sală, astfel corpul ei s-a transformat complet. Aceasta are o siluetă de invidiat, chiar dacă are trei copii. Artista se simte excelent în propria piele și nu mai are nicio reținere în a-și etala trupul pe rețelele de socializare. În fotografii postate pe Instagram, Antonia a lăsat totul la vedere, îmbrăcată într-un body, artista s-a lăsat fotografiată în fața oglinzii. Imaginea a făcut furori pe Internet, strângând peste 130 mii de likeuri și aproape 600 de comentarii, în doar câteva zile de la publicare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: