Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, victima abuzurilor verbale chiar din partea apropiaților. Dezvăluirile șocante făcute de artistă

Antonia, victima abuzurilor verbale chiar din partea apropiaților. Dezvăluirile șocante făcute de artistă

Cine este tatăl Atoniei

Antonia, victima abuzurilor verbale chiar din partea apropiaților. Antonia continuă să-și surprindă fanii cu dezvăluiri incredibile! Artista susține că a fost victima abuzurilor verbale venite chiar din partea apropiaților. Enervată la culme, iubita lui Alex Velea a spus adevărul!

Antonia, victima abuzurilor verbale chiar din partea apropiaților. Dezvăluirile șocante făcute de artistă

Antonia, victima abuzurilor verbale chiar din partea apropiaților. Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar pe lângă asta, tânăra are o voce apreciată de toți românii. Artista este urmărită de mii de fani pe rețelele de socializare, bucurându-se foarte mult de comunitate ei din mediul online. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și postează zilnic imagini din viața ei personală, dar și care au legătură cu proiectele sale. Ei bine, se știe deja, că prețul celebrității vine la pachet cu multe răutăți din partea oamenilor. Antonia, victima abuzurilor verbale chiar din partea apropiaților.

Recent, iubita lui Alex Velea a declarat că este victima răutăților oamenilor și că mereu primește mesaje urâte sau amenințări la adresa ei sau chiar a familiei sale. Cu toate că nu le dă importanță tuturor acestor gesturi, artista nu poate accepta să fie jigniți copiii ei, fiind nevoită să ia măsuri drastice. Alex Velea și Antonia au fost implicați într-un scandal cu Lino Golden și Mario Fresh, care au decis să se despartă de cei care i-au ajutat să urce pe culmile succesului. Numai este un secret că Antonia și Alexia Eram nu se înțelegeau atât de bine pe cât părea, artista făcând ulterior sugestii surprinzătoare la adresa fiicei Andreei Esca.

De data asta, Antonia le-a transmis un mesaj celor care vorbesc urât despre alte persoane. Artista susține că în spatele conturilor false, din partea cărora primește zeci de mesaje răutăcioase, s-ar ascunde niște femei cunoascute de-ale ei, care îi doresc răul. „Eu încă primesc mesaje ZILNIC de pe conturi false care mă jignesc și începe să se simtă ca un abuz verbal! Ceva oricum mă face să cred că printre acele pagini false sunt niște femei cu care mă cunosc de fapt, am această părere demult și este OK că m-am obișnuit , ba chiar mai mult, mi-e milă de ele și nu mă pot supăra, pentru că probabil sunt nefericite cu ele însele și se adună frustrări. Vă iert…doar făceți-vă bine…sincer”, a scris Antonia pe contul ei de Instagram. Mai mult, Antonia bănuiește că ar fi vorba despre persoane care au fost la un moment dat, în anturajul ei, va chiar au fost și în casă la ea, iar acum îi doresc răul.

Antonia și Alex Velea se căsătoresc

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de șapte ani, dar nu s-au căsătorit. Cei doi au fost nevoiți să aștepte ca judecătorii să se pronunțe în dosarul de divorț pe care artista îl avea cu fostul soț, Vicenzo Castellano. Acum, vedeta este o femeie liberă,care abia așteaptă să meargă la altar alături de tatăl copiilor săi. Pentru că au așteptat atât de mult timp, Antonia și Alex s-au gândit să organizeze totul abia după decizia instanței. Deși Antonia este liberă acum, pandemia de coronavirus îi împiedică pe cei doi să facă acest pas. Totodată, cei doi îndrăgostiți își doresc să își unească destinele anul acesta, iar în cadrul evenimentului să îi boteze și pe cei doi fii ai lor. „Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: