Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Antonia, criticată de fani pentru aspectul fizic. Cum a reacționat artista

FOTO Antonia, criticată de fani pentru aspectul fizic. Cum a reacționat artista

GALERIE FOTO (3) Cum a câștigat Antonia primii bani.

Antonia, criticată de fani pentru aspectul fizic. Deși uimește cu frumusețea sa de fiecare dată, unii fani au observat și defectele artistei. Nu au ezitat să-i atragă atenția pe rețelele de socializare.

Antonia, criticată de fani pentru aspectul fizic

Antonia, criticată de fani pentru aspectul fizic. Atonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară. Însă, aspectul său fizic nu este mereu pe placul tuturor. Un fan i-a atras atenția asupra unui detaliu, iar reacția artistei a fost una uimitoare, informează playtech.ro.

Cântăreața a postat pe Instagram câteva fotografii din timpul unei ședințe foto, în care își evideția foarte mult picioarele. Un fan i-a scris: ”Te indrepti catre culturism?… E ok, daca iti place, dar pierzi din feminitate( nu spun cu hate..)🙂”, a fost mesajul postat de un internaut. Antonia nu i-a răspuns răutăcios, ci i-a dat un ador la comentariu.

Antonia și Alex Velea, împreună de aproape 9 ani

De aproape 9 ani, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Nu s-au căsătorit până acum, însă, există această posibilitate, mai ales că Antonia și fostul soț, Vincezo, au încheiat în 2020 procesul de divorț

„Noi celebrăm iubirea în fiecare zi. Consider că avem o chimie mare și e foarte important într-un cuplu. A fost o coincidență fericită și așa, ușor-ușor, am ajuns la un nimitor comun. Pentru noi, lucrurile materiale nu contează așa mult. Am mai lăsat și eu de la mine, a lăsat și ea de la ea. Comunicarea înseamnă foarte mult. Credem în loialitate, iubire și ne iubim foarte mult.  Ne place să ne facem surprize și lucrurile funcționează între noi, a apărut și rodul dragostei noastre”, spunea Alex Velea într-un interviu oferit Observator în februarie 2020.

Cum reușește Antonia să arate bine

Antonia este mamă a trei copii: doi băieți din relația cu Alex Velea și o fetiță din relația cu Vincenzo. Cu toate că avut trei nașteri, nu se vede acest lucru. Vedeta a mărturisit cum se întreține.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața.”, a spus cântăreața pentru VIVA!.

Antonia evită grăsimile și mănâncă în mare parte preparate la grătar. Pe acestea, le îmbină cu sportul.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mai  explicat cântăreața pentru aceeași sursă

Ea recunoaște că îi este greu cu trei copii, dar nu are de ales. Se simte, însă, împlinită.

 ”Devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am”, a mai spus Antonia pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: