Redactia.ro
Home » Monden » Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia! Ce i-a transmis campionul lui Velea: ”Iartă-mă”

Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia! Ce i-a transmis campionul lui Velea: ”Iartă-mă”

GALERIE FOTO (3) Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia! Ce i-a transmis campionul lui Velea: ”Iartă-mă”

Benny Adegbuyi a declarat că ar vrea să aibă o relație cu Antonia, iubita lui Alex Velea! Acesta i-a transmis și un mesaj câtărețului după ce a mărturisit. 

Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia

Benny Adegbuyi, celebrul campion din kickboxking, a acceptat provocarea lui Măruță de la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Acesta a răspuns sincer la toate întrebările puse de Cătălin, însă una dintre ele i-a uimit pe fani. Ce a putut să pună sportivul despre iubita lui Velea!

Benny Adegbuyi a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță și a acceptat provocarea întrebărilor sale de la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Ulterior, Cătălin Măruță l-a întrebat pe campionul din kickboxking cu ce vedetă din showbiz ar vrea să formeze o relație. Atunci, Benny a răspuns rapid: ”Antonia”.

Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia! Ce i-a transmis campionul lui Velea: ”Iartă-mă”

Sportivul a rezistat eroic la provocarea lui Cătălin Măruță, însă din cele șase întrebări, doar două au fost citite de prezentator. Una dintre ele a avut legătură cu frumoasa iubită a cântărețului Alex Velea. Este vorba despre Antonia, care i-a atras atenția lui Benny, scrie wowbiz.ro.

”Dacă nu ai fi căsătorit și ai fi obligat cu pistolul la cap să ai o relație cu o vedetă din showbiz, pe cine ai alege?” a fost ultima întrebare a lui Cătălin Măruță. Răspunsul lui Benny a fost unul surprinzător, acesta a răspuns că ar vrea să aibă o relație cu Antonia. Totodată, Benny a susținut că Antonia este cea mai frumoasă femeie.

”Antonia! Citește-o, frate! Nu se supără nici el, că e prietenul meu. Antonia e cea mai frumoasă. Velea, nu te supăra pe mine! Gata, nu mai trec pe aici!”, a spus Benny înainte să se ridice de la masă.

Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia! A doua întrebare pe care Cătălin i-a adresat-o lui Benny, iar acesta a acceptat să fie citită a avut legătură cu sportul pe care îl practică.

”Dacă i-ai avea în față pe Daniel Ghiță, Ciprian Sora si Cătălin Moroșanu, cui i-ai da un pumn?”, a întrebat Cătălin Măruță. Din nou, campionul din kickboxking nu a stat pre mult pe gânduri și a răspuns rapid. Moroșanu. E prietenul meu și nu se supără”,a răspuns luptătorul.

Cine este fanul cel mai mare al lui Benny Adegbuyi

Performer al sportului românesc în 2020 în urma victoriei prin KO R3 în fața lui Badr Hari, la Rotterdam, Benny Adegbuyi are un susținător înfocat, care-i urmăreaște toate meciurile din kickboxing. Tatăl său, profesor universitar în Nigeria, după ce a absolvit Facultatea de Politehnică în România, la Cluj-Napoca, e mare pasionat de sport și încă vorbește foarte bine limba română.

Benny Adegbuyi ar vrea să aibă o relație cu Antonia! Ce i-a transmis campionul lui Velea: ”Iartă-mă”

”Tata e profesor universitar, vorbește surprinzător de bine limba română. A terminat facultatea în urmă cu 35 de ani, la Cluj-Napoca. Noi doar în limba română vorbim. El mi-a povestit că și eu știam să vorbesc foarte bine Yoruba, care e dialectul tribului din care se trage tatăl meu. Dar știi cum e, și engleza o știam și se mai uită pe parcurs”, a povestit Benny Adegbuyi.

Mai mult, Benny Adegbuyi a declarat recent că ar vrea să viziteze Nigeria când timpul îi va permite. Luptătorul în vârstă de 35 de ani are foarte puține amintiri din țara în care se află tatăl său.

„Ştiu că am plecat în Nigeria, pe când aveam 2 ani şi m-am întors în România pe la 6-7 ani. Am început şcoala în România şi de atunci n-am mai plecat niciodată. Despre Nigeria nu ţin minte mare lucru. Am nişte amintiri vagi. Chiar îmi doresc, în viitorul apropiat, să ajung, din nou acolo. Chiar voiam să merg anul ăsta, dar uite că nu s-a putut din cauza pandemiei. Vreau să văd şi eu cum e acolo. Totuşi, tatăl meu e de acolo şi vreau să văd dacă amintirile mele de acolo corespund cu ce e acum în Nigeria”, a declarat Benny Adegbuyi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: