Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, fericită că a scăpat de prietenii falși! Ce mesaj le-a transmis artista

Antonia, fericită că a scăpat de prietenii falși! Ce mesaj le-a transmis artista

GALERIE FOTO (4)

Antonia, fericită că a scăpat de prietenii falși! Antonia este împlinită în momentul de față, motiv pentru care le-a transmis un mesaj prietenilor falși, de care se pare că a scăpat! Mesajul artistei este unul extrem de dur.

Antonia, fericită că a scăpat de prietenii falși! Ce mesaj le-a transmis artista

Antonia, fericită că a scăpat de prietenii falși! Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având în prezent o carieră de succes și o familie minunată. Aceasta formează un cuplu cu celebrul cântăreț Alex Velea. De-a lungul anilor, tot mai multe persoane au spus că Antonia este una dintre cele mai frumoase românce, aceasta fiind urmărită de mii de fanin în mediul online.

Vedeta este o persoană sinceră, care nu se ascunde să spună ceea ce gândește, iar recent Antonia le-a transmis un mesaj extrem de dur foștilor prieteni. Vedeta este recunoscătoare că a reușit să scape de ei!„Pace atunci când în sfârșit scapide oamenii toxici, aroganți și nefericiți din viața ta.”, a scris Antonia pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu câteva luni, Antonia și Alex Velea s-au certat cu cei doi băieți adoptivi, pe care cei doi i-au ajutat să aibă o carieră în muzică, și anume Lino Golden și Mario Fresh. Într-un final, cei doi tineri au decis să se separe de Alex Velea, luând-o pe drumuri diferite.În acest scandal a fost implicată și iubita lui Mario Fresh, Alexa Eram. Antonia postase un mesaj pe rețelele de socializare motivul pentru care nu o suportă pe fiica Andreei Esca. Conform mesajului acesteia, un cuplu celebru a bârfit-o și au spus lucruri urâte la adresa ei în timp ce se purtau frumos cu ea. Astfel, iubita lui ALex Velea nu a suportat falsitatea și a decis să pună capăt relației de prietenie cu aceștia. Între timp, Lino Golden a declarat că nu mai are nimic de împărțit cu Alex Velea și Antonia. Deși fanii își doresc ca aceștia să se împace, Antonia i-a asigurat că nu vrea să audă despre un astfel de gest.

Alexia Eram vrea să se împace cu Antonia?

Iubita lui Mario Fresh vrea să se împace cu Antonia după ce în urmă cu câteva luni cele două au rupt orice legătură. Tânăra de 20 de ani a vorbit în direct, în cadrul unei emisiuni Tv despre iubita lui ALex Velea. Întrebată ce părere are despre Antonia, Alexia Eram a ezitat inițial, după care a dat un răspuns surprinzător. Fiica Andreei Esca consideră că Antonia este o femeie foarte frumoasă. Pe de altă parte, Mario Fresh le-a explicat fanilor săi de ce s-a rupt legătura dintre el și ALex. „Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a mărturisit Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: