Redactia.ro
Home » Monden » Cum a câștigat Antonia primii bani. Mama vedetei a spus adevărul

Cum a câștigat Antonia primii bani. Mama vedetei a spus adevărul

GALERIE FOTO (7) Cum a câștigat Antonia primii bani.

Cum a câștigat Antonia primii bani. Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, câștigându-și faima muncind foarte mult. Mama vedetei, Denise Iacobescu a spus din ce a câștigat iubita lui Velea primii bani. Nu o să-ți vină să crezi!

Cum a câștigat Antonia primii bani. Mama vedetei a spus adevărul

Cum a câștigat Antonia primii bani. Antonia este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România. Mama sa, Denise Iacobescu a fost cea care a spus adevărul despre vedetă. Aceasta a spus cum a reușit iubita lui Alex Velea să facă primii bani.

Cum a câștigat Antonia primii bani.
Pe vremea când se afla în America, Antonia era plătită de unii părinți cu 10 dolari pe oră pentru a sta cu copiii lor, pentru a le aduna jucăriile și pentru a face curățenie. „Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România.”, a spus mama artistei. De asemenea, se pare că Antonia a fost și animatoare, iar cu mișcările sale sexy, pe care le-a avut în unele videoclipuri, aceasta a cucerit bărbații.

Antonia si Alex Velea se căsătoresc?

Antonia Iacobescu a fost căsătorită cu Vicenzo Castellano, și are o fiică împreună cu acesta, Maia. După ani de scandal, în care artista a așteptat să divorțeze, Antonia este acum o femeie liberă și divorțată în acte. Decizia luată de instanță în 2020 a fost ca precum o gură de aer proaspătă, iar Alex Velea poate acum să o ceară în căsătorie pe cea care i-a dăruit doi copii minunați. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi artiști nu s-au putut căsători, dar în 2021 Antonia și ALex speră să aibă noroc și să organizeze marele eveniment. „Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului.

La 31 de ani, Antonia este din ce în ce mai provocatoare. Aceasta nu ezită să-și etaleze corpul sexy pe rețelele de socializare, încântându-și fanii cu formele sale perfecte. Deși are trei copii, Antonia se ocupă de imaginea ei, fiind o artistă extraordinară, dar și o mamă desăvârșită. „După 31 de ani și trei copii născuți… mă simt mai bine ca niciodată în pielea mea. Am învățat să-mi iubesc trupul atât la bine, dar mai ales la rău. Viața este un proces și trecem prin schimbări, le acceptăm, mergem mai departe și facem tot ce putem. Să fiu în formă și sănătoasă mă face fericită. Pot să spun cu sinceritate că motivația mea sunt bărbatul meu și copiii mei”, a scris Antonia în dreptul unei fotografii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: