Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram vrea o împăcare cu Antonia? Ce a spus iubita lui Mario Fresh despre artistă

Alexia Eram vrea o împăcare cu Antonia? Ce a spus iubita lui Mario Fresh despre artistă

GALERIE FOTO (3) Alexia Eram vrea o împăcare cu Antonia? Ce a spus iubita lui Mario Fresh despre artistă

Alexia Eram vrea o împăcare cu Antonia? Iubita celebrului Mario Fresh a făcut o declarație șocantă despre partenera de viață a lui Alex Velea. 

Ce a spus Alexia Eram despre Antonia

Au trecut mai bine de câteva luni de la debutul celui mai mare scandal din showbiz, iar Alexia Eram pare că vrea să îngroape securea războiului, căci recent a făcut o declarație care i-a uimit pe toți. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, fiica Andreei Esca a trebuit să joace un joc, astfel că trebuia să spună un singur cuvânt care să descrie vedeta din fotografie.

Alexiei i s-au arătat mai multe vedete, printre care Dorian Popa, Karmen Simionescu, Alex Velea, Antonia și chiar și mama ei, Andreea Esca. Ce a spus Alexia Eram despre Antonia! Când a venit rândul Antoniei de caracterizat, toată lumea se aștepta la o declarație negativă care să continue scandalul început în vara anului 2020, însă nu a fost deloc așa. Cu mult bun simț, așa cum ne-a obișnuit, Alexia Eram i-a făcut un compliment partenerei de viață a lui Alex Velea, scrie spynews.ro.

Alexia Eram vrea o împăcare cu Antonia? Ce a spus iubita lui Mario Fresh despre artistă

Ce a spus Alexia Eram despre Antonia! Alexia Eram a ezitat preț de câteva clipe până să dea răspunsul final și a mărturisit doar că artista este „frumoasă”. Iubita lui Alex Velea este cunoscută drept una dintre cele mai superbe femei din România, cu o frumusețe naturală unică, iar acest lucru nu a fost contestat nici de iubita lui Mario Fresh, care i-a recunoscut meritele.

Mai mult, fiica Andreei Esca a declarat despre Alex Velea că este un bărbat cu stil, Alina Eremia o artistă cool, Lino Golden un trapper adevărat, iar mama ei o femeie pozitivă. Cu toate acestea, nu a fost trecută cu vederea descrierea lui Karmen Simionescu, fiica celebrului manelist Adrian Minune. Alexia Eram a spus despre aceasta că este „fresh”, făcând referire la faptul că iubitul ei a mărturisit în cadrul aceleiași emisiuni că ar fugi cu șatena pe o insulă pustie.

Dela ce a pornit scanalul

În urmă cu câteva luni, ”băieții de aur” ai lui Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh și-au luat „adio” de la artist, iar ruptura dintre ei nu a fost una discretă deloc. Fiecare și-a spus versiunea de poveste, iar săgețile au fost aruncate din ambele părți. În scandalul acestora au fost implicate și Antonia, dar mai ales iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram, care au avut destule de împărțit.

Antonia a mărturisit pe rețelele de socializare în acea perioadă motivul pentru care nu o suportă pe iubita lui Mario Fresh. Potrivit mesajului postat de artistă, un cuplu celebru cu care se înțelegea extrem de bine a bârfit-o și au spus lucruri îngrizitoare desprea ea, în timp ce față în față se purtau precum cei mai buni prieteni. Falsitatea a scos-o din minți pe Antonia și nu a ezitat să facă public, în fața fanilor de pe Internet, acest episod dramatic.

Alexia Eram vrea o împăcare cu Antonia? Ce a spus iubita lui Mario Fresh despre artistă

Potrivit afirmațiilor făcute de Abi, Antonia nu ar suporta-o pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh și chiar i-ar fi cerut lui Velea să-i transmită prietenului său să nu o mai aducă la studio pe fiica Andreei Esca. Văzând că lucrurile merg mult prea departe și că numele fiicei sale apare zi de zi în presă, Andreea Esca a luat atitudine. Potrivit surselor noastre, prezentatoarea știrilor PRO TV a avut o discuție serioasă cu fiica ei.

Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale.

I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apopiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică. Au o relație deosebită, iar Andreea are mult tact, a știut cum să pună problema”, au declarat apropiați ai celor două.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: