Redactia.ro
Home » TV » Când vor Alexia Eram și Mario Fresh să devină părinți. Cum a surprins fata Andreei Esca

Când vor Alexia Eram și Mario Fresh să devină părinți. Cum a surprins fata Andreei Esca

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu extrem de solid, nu puțini fiind cei care consideră că vor ajunge extrem de repede în fața altarului. Cei doi au surprins din nou cu cele mai recente dezvăluiri.

 

Când vor Alexia Eram și Mario Fresh să devină părinți

Mario Fresh și Alexia Eram au răspuns la cele mai picante întrebări, chiar în această dimineață. Cei doi au vorbit în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV despre cum au trecut peste această perioadă în care solistul a fost nevoit să stea mai mult acasă, iar Alexia a decis să-și cumpere un apartament în care să locuiască singură. Pandemia a determinat-o pe fiica Andreei Esca să stea mai mult acasă în România si să renunțe la plecările tot mai dese în Londra, locul unde și studiază.

Fiica Andreei Esca a povestit în cadrul emisiunii că mai are multe de aranjat în locuința sa și că își dă tot timpul silința să fie atentă la fiecare detaliu pentru ca totul să fie exact așa cum și-a dorit. Au curs și întrebările mai serioase cu privire la modul în care cei doi își văd viitorul. Cei doi îndrăgostiți au mărturisit, totuși, că este mult prea devreme pentru ei pentru a face pasul cel mare, dar au adus în discuție subiectul familiei pe care își doresc să o întemeieze pe viitor.

Mario Fresh a declarat că se vede un tată tânăr, vrea să urmeze exemplul părinților, dar că nu se grăbește și că și-ar dori o astfel de responsabilitate la vârsta de maxim 28 de ani.

„Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan. La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie.Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă 4! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum…nu face diferența un inel.”, au spus cei doi îndrăgostiți.

Alexia Eram a povestit care sunt planurile sale în acest moment și ce își dorește pe viitor.

Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul”, a spus fiica Andrrei Esca.

 

Mario Fresh și Alexia Eram, despre nuntă

Artistul Mario Fresh a povestit cum era Alexia atunci când s-au cunoscut și ce anume l-a atras la fiica Andreei Esca.

„Stăm foarte bine la acest capitol, cu dragostea. O iubesc foarte mult pe Alexia. Este superbă. La o lansare la o piesă de a lui Alex ne-am întâlnit. Era cu familia. Avea un tricou alb pe ea când ne-am întânit. Era cam timidă, nu prea vorbea. Bună, ce faci? Sunt Mario, i-am spus eu. „, spunea Mario.

Mai mult, au existat numeroase zvonuri despre o presupusă căsătorie. Cei doi îndrăgostiți au vorbit, în urmă cu câteva luni, despre acest lucru și au ținut să clarifice acest aspect.

,,Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta’, a spus Alexia la emisiunea lui Cătălin Măruţă, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: