Redactia.ro
Home » Monden » După scandalul cu Alexia Eram, Antonia răbufnește: „Îmi pare rău că am împărțit treburi intime”

După scandalul cu Alexia Eram, Antonia răbufnește: „Îmi pare rău că am împărțit treburi intime”

Antonia scandal pe instagram

Antonia a răbufnit pe Instagram. Cântăreața este mama a trei copii pe care îi iubește enorm și nu se sfiește să arate acest lucru pe rețelele sociale. Iubita lui Alex Velea s-a arătat deranjată de nepăsarea unor prieteni apropiați. Ce a scris artista pe contul personal i-a șocat pe mulți dintre fani.

Antonia, mesaje dure la adresa prietenilor

Ieri 27 august a fost ziua fiicei Atoniei. Maya a împlinit 10 ani, iar pentru Antonia a fost o zi foarte important. Faptul că mulți prieteni nu și-au răpit câteva minute să îi ureze “La mulți ani” micuței a deranjat-o foarte mult. Vedeta a postat o imagine emoționantă cu cea mica, iar mulți dintre cunoscuți au apreciat postare, dar nu i-au transmis urări. Gestul prietenilor a indignat-o pe Antonia și a făcut o postare usturătoare la adresa lor.

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-i ura „la mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi. Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși.

Momente de genul ăsta imi fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-au păsat nicioddată , dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Pentru cei care îi cunosc personal. Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!”, a fost mesajul postat de cântăreață la InstaStory.

Antonia în scandal cu Alexia Eram

Acum câteva zile Antonia a fost implicată în alt scandal. Alex Velea și Antonia au fost implicați într-un scandal cu fiica Andreei Esca și iubitul acesteia, Mario Fresh. Antonia i-ar fi interzis Alexiei să mai meargă la studioul lui Velea. Mai mult Velea și Mario nici nu se mai urmăresc pe Instagram. Cel care a făcut aceste dezvăluiri este Abi Talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: