Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Mario Fresh. Iubitul fiicei Andreei Esca, lansat de Alex Velea și Antonia

Cine este Mario Fresh. Iubitul fiicei Andreei Esca, lansat de Alex Velea și Antonia

cine este mario fresh

Odată cu izbucnirea scandalului din Mamaia, mulți s-au întrebat cine este Mario Fresh. Ei bine, tânărul în cauză este nimeni altul decât iubitul fiicei Andreei Esca și totodată protejatul lui Alex Velea. Cum a ajuns Mario Fresh celebru și care e legătura lui familia Andreei Esca.

Cine este Mario Fresh. Tânărul este iubitul fiicei Andreei Esca

Mario Fresh este unul dintre cei mai admirați și ceruți artiști ai momentului. Tânărul se bucură de milioane de vizualizări pe Youtube și ocupă, adesea, locuri fruntașe în topurile muzicale. Acestea trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu fiica Andreei Esca.

Mario Fresh este originar din Iași, iar numele lui real este Mario Galatan. Pașii în muzică i-a făcut de la o vârstă fragedă, câștigând Festivalul Cerbul de Aur Junior la doar șase ani. În palmaresul său muzical se regăsesc și alte trofee precum cel câștigat în urma participării la Festivalul Mamaia Copiiilor ori chiar locul doi la „Românii au talent”.

A fost lansat de Alex Velea și Antonia

Totuși, succesul l-a înregistrat odată cu prima piesă lansată în colaborare cu HaHaHa Production și Boier Bibescu. În urna acestei piese și-a câștigat celebritatea, dar și un public numeros. În anii imediat următori a mai scos 7 piese, care s-au dovedit la fel de bine primite de către public. De curând, Mario Fresh a participat și la Asia Express, unde și-a dovedit aptitudinile sportive.

Cât despre relația cu familia iubitei sale, Mario Fresh este considerat un membru al familiei Andreei Esca. Prezentatoarea TV a vorbit adesea despre ginerele său și-ntotdeauna a precizat că sunt în termeni foarte buni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: