Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost cauza scandalului de la Mamaia, în urma căruia Jador și Mario Fresh au fost bătuți. De la ce a pornit altercația

Care a fost cauza scandalului de la Mamaia, în urma căruia Jador și Mario Fresh au fost bătuți. De la ce a pornit altercația

mario fresh jador conflict mamaia

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh, prietenul Alexiei Eram, a fost victima unei agresiuni în parcarea unui club de pe litoralul românesc. Tânărul, alături de alte două nume sonore din showbizul românesc, a fost nevoit să apeleze serviciul de urgență pentru a-i calma pe agresori. Care este motivul disputei?

Care a fost cauza scandalului de la Mamaia

Clipe teribile pentru familia Andreei Esca, după ce fiica și ginerele său au fost implicați într-un scandal monstruos. Acesta din urmă a fost agresat de șase bărbați. Alături de Mario Fresh se aflau și artistul Jador și un cameraman de doar 16 ani.

Cei trei au fost agresați de șase bărbați, în timp ce fiica Andreei Esca a privit neputincioasă la scandal. Totul a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 04:30, la plecarea din club. Pesemne, cauza scandalului de la Mamaia ar fi fost legată de faptul că vedetele s-au așezat la aceeași masă VIP la care doreau să stea și agresorii.

De la ce a pornit altercația

Chipurile, organizatorii acelui party le-au dat vedetelor masa, iar agresorii s-au simțit neîndreptățit. La plecarea din club, aceștia din urmă au vrut să-și facă dreptate singuri, motiv pentru care l-au bătut cu bestialitate pe Mario Fresh și i-au agresat pe ceilalți doi.

În cele din urmă, serviciu de urgență 112 a fost apelat, iar autoritățile s-au prezentat la fața locului pentru a vedea de la ce a pornit altercația. „Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La faţa locului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, a transmis IPJ.

În momentul de față, ancheta este în curs pentru a se putea stabili împrejurările în care s-a petrecut conflictul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: