Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram nu vrea să se mărite! Ce planuri are după facultate

Alexia Eram nu vrea să se mărite! Ce planuri are după facultate

alexia eram

Fiica Andreei Esca are o relație amoroasă cu Mario Fresh și mulți o văd pășind spre altar cât de curând. Surpriză, însă! Invitată în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, Alexia Eram a dezvăluit ce planuri are, de fapt, după facultate.

Alexia Eram nu vrea să se mărite

În prezent, Alexia Eram este studentă anul II la o universitatea din Londra, unde studiază Artele Creative. Tânăra se declară pasionată de acest domeniu, motiv pentru care a decis să-și continue studiile după încheierea celor trei ani de facultate.

Alexia Eram a declarat, în exclusivitate, la Măruță că ar vrea să facă un master fie la Milano, fie să urmeze cursuri în Los Angeles. Așadar, nici vorbă de măritat! Cel mai probabil, Alexia va vrea să profeseze înainte să fie o „femeie de casă”.

 

Populară pe rețelele de socializare

 

Alexia Eram este o revelație pe Internet. Tânăra este prezentă pe toate platformele de socializare și-și bucură fanii cu tot soiul de postări. De curând, activează pe Tik-Tok, acolo unde împărtășește cu fanii ei filmulețe funny. Alexia recunoaște că muncește mult pentru tot ce postează, dar că e satisfăcător, dat fiind faptul că-și pune creativitatea la bătaie.

Amintim că de curând Alexia a lansat și o piesă muzicală. Cu ajutorul iubitului său, care e cântăreț, Alexia a lansat melodia „Lil Esca”, care s-a bucurat de succes pe Youtube, strângând peste 1 milion de vizualizări.

Loading...