Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram, însărcinată sau nu? Cum comentează zvonurile?

Alexia Eram, însărcinată sau nu? Cum comentează zvonurile?

În ultimele săptămâni, în spațiul public, au apărut mai multe zvonuri referitoare la o sarcină în cazul fiicei Andreei Esca, Alexia Eram. Cum a comentat tânăra de 19 ani aceste informații?

Alexia Eram, însărcinată sau nu?

Sătuli de speculațiile din presă, legate de o eventuală sarcină, Alexia și Mario Fresh au decis să spună adevărul. Îndrăgostiții au infirmat zvonurile referitoare la o sarcină și au menționat că nu au în viitorul apropiat în plan să devină părinți.

Mario Fresh a recunoscut, sincer, că atât el, cât și partenera lui de viață, au dat iama în bunătăți odată întors de la filmările emisiunii Asia Express. De aici și kilogramele în plus. ‘Toată lumea a lăsat comentarii cum că Alexia este însărcinată. Ne-am îngrășat. Eu am luat 10 kilograme, iar Alexia undeva pe lângă. Nu e problemă, că ne apucăm de sală. Nu, nu este însărcinată’, a spus Mario Fresh.

Ce a spus Alexia despre kilogramele în plus

La rândul ei, fiica vedetei PRO TV a infirmat zvonurile apărute în presă în ultimele săptămâni. Alexia Eram a menționat că-n prezent se bucură de viața de studentă și că nici gând să rămână însărcinată prea curând.

‘Nu, nu sunt însărcinată. Eu doar m-am îngrășat puțin. Dacă va fi ceva să fiți siguri că veți afla de la mine, dar nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Poate se va întâmpla peste câțiva ani buni’, a zis Alexia.

Citește și Alexia Eram a cunoscut-o pe Angelina Jolie. Cum a decurs întâlnirea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini