Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, ipostază surprinzătoare pe Internet! Iubita lui Alex Velea a apărut cu bebelușul în brațe

Antonia, ipostază surprinzătoare pe Internet! Iubita lui Alex Velea a apărut cu bebelușul în brațe

GALERIE FOTO (2) Antonia, ipostază surprinzătoare pe Internet! Iubita lui Alex Velea a apărut cu bebelușul în brațe

Antonia a reușit să atragă atenția fanilor pe rețelele de socializare! Iubita lui Alex Velea a postat o fotografie cu un bebeluș în brațe. 

Antonia a apărut cu bebelușul în brațe

Antonia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. De când a devenit persoană publică, vedeta s-a bucurat din plin de simpatia fanilor, aceștia luând-o drept exemplu pentru faptul că reușește să-și împartă timpul cu brio între carieră și familie. Recent, Antonia a reușit să-i lase mască pe admiratori, după ce s-a afișat cu bebelușul în brațe.

Iubita lui Alex Velea nu s-a ascuns niciodată după deget și a spus de fiecare dată lucrurilor pe nume, dând dovadă de o femeie puternică. Cântăreața și-a asumat orice, inclusiv să se afișeze nemachiată în fața admiratorilor sau să-i critice dur, în mod public, pe oamenii care au supărat-o.

Chiar dacă este o femeie cu o carieră imensă și muncește din plin pentru asta, Antonia a știut cum să-și împartă timpul în așa fel încăt să aibă și carieră, dar să fie și mamă. Și se pare că i-a reușit, pentru că acum, Antonia este mamă a trei copii superbi, o fată din prima casătorie, Maya, și doi băieți cu artistul Alex Velea, scrie spynew.ro.

Astăzi, după ce s-a amuzat pe seama unui filtru de pe Instagram, partenera lui Alex Velea i-a lăsat pe internauți cu gurile căscate, postând la InstaStory o fotografie cu ea în care ținea un bebeluș în brațe. La o privire mai atentă, internauții au putut să-și dea seama că este vorba, de fapt, despre o imagine realizată în urmă cu mai mulți ani cu Antonia, în timp ce o ținea în brațe pe fiica ei, Maya. Cu această ocazie, vedeta și-a exprimat sentimentele de iubire pe care le are pentru fetița sa, dar totodată și dorul pe care i-l poartă.

Antonia, ipostază surprinzătoare pe Internet! Iubita lui Alex Velea a apărut cu bebelușul în brațe

„Maya”, a scris Antonia în dreptul imaginii de colecție cu ea și fiica ei, adăugând un emoticon cu o inimă care plânge.

Au apărut zvonuri că Antonia este însărcinată

Antonia și-a pus fanii pe gânduri, după ce a postat o fotografie în care a lăsat loc de interpretări. Aceștia se întreabă dacă iubita lui Alex Velea va deveni mămică pentru a patra oară. 

Frumoasa artistă și-a intrat imediat în rolul de părinte, atunci când a devenit mamă a trei copii minunați. Recent, artista și-a pus fanii pe gânduri după ce a postat o fotografie pe contul de Instagram cu o jucărie în formă de băiețel, care o ținea strâns de deget.

”I want this toy! (n.r. Vreau această jucărie!)”, este mesajul care a însoțit postarea artistei, semn că artista și-ar dori tare mult să aibă un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: