Redactia.ro
Home » Monden » Este sau nu Antonia însărcinată? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fani

Este sau nu Antonia însărcinată? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fani

GALERIE FOTO (3) Cine este tatăl Atoniei

Antonia și-a pus fanii pe gânduri, după ce a postat o fotografie în care a lăsat loc de interpretări. Partenera lui Alex Velea  va deveni mămică pentru a patra oară?

Este sau nu Antonia însărcinată?

Antonia este o artistă de succes și o mămică de nota zece. Frumoasa artistă și-a intrat imediat în rolul de părinte, atunci când a devenit amma a trei copii minunați.

Recent, artista și-a pus fanii pe gânduri după ce a postat o fotografie pe contul de Instagram. Antonia a postat o poză cu o jucărie în formă de băiețel, care o ținea strâns de deget.

”I want this toy! (n.r. Vreau această jucărie!)”, este mesajul care a însoțit postarea artistei, semn că artista și-ar dori tare mult să aibă un băiețel.

Antonia nu a declarat nimic, însă, cu privire la o posibilă sarcină.

 

Antonia și Alex Velea, împreună de 9 ani

De 9 ani, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din shwbiz. Deși nu s-au căsătorit până acum, există posibilitatea ac cei doi să se căsătorească imediat ce se va sfârși pandemia de coronavirus.

„Noi celebrăm iubirea în fiecare zi. Consider că avem o chimie mare și e foarte important într-un cuplu. A fost o coincidență fericită și așa, ușor-ușor, am ajuns la un nimitor comun. Pentru noi, lucrurile materiale nu contează așa mult. Am mai lăsat și eu de la mine, a lăsat și ea de la ea. Comunicarea înseamnă foarte mult. Credem în loialitate, iubire și ne iubim foarte mult.  Ne place să ne facem surprize și lucrurile funcționează între noi, a apărut și rodul dragostei noastre”, spunea Alex Velea într-un interviu oferit Observator în februarie 2020.

Mai mult, Alex Velea se consideră chiar un bărbat norocos. Artistula  ținut să precizeze că Antonia este o femeie înțelegătoare, motiv pentru care relația lor decurge chiar atât de bine.

“Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia, doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt. Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a spus Alex Velea în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: