Redactia.ro
Home » TV » Actorul Florin Zamfirescu are probleme de sănătate: “Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”

Actorul Florin Zamfirescu are probleme de sănătate: “Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”

GALERIE FOTO (2)

Actorul Florin Zamfirescu este unul dintre cele mai îndrăgite apariții ale scenei de teatru. Actorul s-a retras de pe scenă în urmă cu doi ani, la vârsta de 70 de ani, din cauza unor probleme grave de sănătate, cu care se confruntă și în prezent.

 

“Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”

Actorul Florin Zamfirescu suferă de  mai multe afecțiuni, care îi pot pune în orice moment viața în pericol, dacă nu urmează tratamentul prescris de medici. Îndrăgitul actor are diabet de gradul II, tensiune oscilantă și s-a confruntat și cu atacuri de panică, de-a lungul timpului.

Cea care are grijă de actor este Daciana Toma, a patra soție a actorului, care este de profesie medic.

Tatiana este medic de familie. Este a patra mea soție și are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Așa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!“, a spus actorul în cadrul unui interviu.

Daciana Toma, a patra soție a actorului

Actorul și-a anunțat, în urmă cu doi ani, retragerea din teatru. Mai mult, acesta a transmis că va părăsi scena teatrului românesc, după 50 de ani de activitate.

Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis. Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine“, declara actorul.

Florin Zamfirescu a fost căsătorit de trei ori

Actorul Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Actorul s-a căsătorit cu prima soție atunci când aceasta era însărcinată cu primul copil, Vlad. Au divorțat repede, atunci când avea doar 25 de ani. A doua soție a actorului a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani, după care au hotărât să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Florin Zamfirescu a fost căsătorit 20 de ani cu actrița Cătălina Mustață, până în 2012. Florin Zamfirescu și Ștefana Samfira au divorțat civilizat, la notar, însă, ulterior, au pornit un scandal monstruos.

Ulterior, actorul s-a căsătorit cu medicul Daciana Toma. Maestru este mândru cu copiii săi, de fiica Ștefana, care este profesoară la teatru, și băiatul său, care este regizor.

Ștefana e mică, dar îi strunește și pe bărbați acolo la ea, la cursuri. E incredibilă. De Vlad, ce să mai zic, e regizor director de teatru la Bulandra. Acum că m-am restras, mă uit la copiii mei”, a mai declarat actorul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: