Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A adus pe lume 44 de copii și îi crește singură! Povestea celei mai fertile femei din lume

A adus pe lume 44 de copii și îi crește singură! Povestea celei mai fertile femei din lume

Miriam Nabatanzi este considerată cea mai fertilă femeie din lume, după ce a devenit mamă de 44 de ori în doar 28 de ani. Această situație poate părea imposibilă la prima vedere, însă femeia suferă de o afecțiune la nivelul sistemul reproducător. După ce a încercat toate opțiunile contraceptive, aceasta a recurs în cele din urmă la o soluție definitivă, care a ajutat-o să aibă o viață normală.

Povestea sa este, fără doar și poate, una deosebită, mai ales că femeia reușește să-și crească singură toți cei 44 de copii. Din nefericire, soțul său a decis să pună punct legăturii dintre ei în urmă cu mai mulți ani, iar Miriam a fost nevoită să se descurce fără ajutorul acestuia. După 12 ani în care au fost împreună, bărbatul și-a părăsit familia numeroasă și nu s-a mai întors niciodată acasă. Atunci când nu este la muncă, ceea ce este foarte rar, având în vedere că are multiple locuri de muncă, curajoasa mamă face tot posibilul ca micuții săi să se bucure de toată dragostea și grija sa.

Miriam are 41 de ani și s-a născut într-o localitate mică din Uganda, o țară situată în zona de est a Africii. A devenit mamă pentru prima oară la vârsta de doar 13 ani, iar de atunci a continuat să aducă copii pe lume.

Femeia suferă de o condiție medicală rară, care o face să aibă „sarcini multiple”

Toate acestea se datorează unei condiții medicale cu care a fost diagnosticată după primele sale sarcini. Din cauza faptului că ovarele sale sunt mai mari decât ar fi normal, Miriam a născut numeroase perechi de gemeni, tripleți și cvadrupleți în decursul acestor ani. Chiar și prima sa sarcină a fost cu gemeni, iar ulterior familia sa s-a mărit de la an la an. Medicii i-au recomandat diferite metode contraceptive, însă niciuna nu a funcționat.

Fără o altă soluție din partea specialiștilor în domeniu, Miriam Nabatanzi a luat o decizie care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Chiar dacă își iubește enorm copiii și face toate eforturile pentru a le purta de grijă cum se cuvine, în cele din urmă a realizat că viața sa nu poate continua în acest ritm. A decis, așadar, să-și facă o intervenție permanentă în urmă cu trei ani, iar de atunci nu a mai fost însărcinată.

Ce meserie are Miriam și cum reușește să-și întrețină familia?

Pe lângă numărul de copii mare pe care îl are, impresionant la Miriam este faptul că niciodată nu a renunțat la familia sa. După ce a fost părăsită de soț, a făcut tot posibilul să asigure venitul necesar micuților săi, ceea ce a însemnat că a muncit pe oriunde a putut. O zi de muncă obișnuită din viața sa arată în felul următor: principala sa ocupație este de coafeză și de lucrător la o distilerile locală, însă simultan se ocupă și de diferite evenimente de divertiment, unde realizează decorațiunile. Când banii nu sunt suficienți, a găsit o soluție eficientă care o ajută să-și majoreze veniturile: colectează fier din diferite locuri, pe care apoi îl vinde pentru a fi reutilizat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: