Redactia.ro
Home » Stiri Locale » A ajuns consilier local după ce a pozat în trening și nu a făcut promisiuni electorale. Cum a reușit

A ajuns consilier local după ce a pozat în trening și nu a făcut promisiuni electorale. Cum a reușit

Șomer în trening candidat la Primărie

Un șomer din Beiuș a reușit să ajungă consilier local după ce a pozat în trening în zece afișe electorale și…nu a făcut nicio promisiune. El a candidat independent pentru funcția de primar, însă nu a obținut scorul necesar. A avut  248 de voturi  din partea electoratului pentru a ajunge edilul municipiului, iar 383 de persoane au votat pentru a-l trimite în Consiliul Local, informează adevărul.

Povestea șomerului candidat la Primăria Beiuș

Alexandru Degău, fiul fostului director al Băncii Naţionale a României, sucursala Bihor,  a decis să candideze la Primăria Beiuş în primăvară, iritat de faptul că administraţia locală refuza să-i răspundă la solicitările pe care le-a înaintat pentru a afla modul în care se cheltuie banii publici. Asta după ce   firma familiei sale, înfiinţată cu 28 de ani în urmă, e cel mai mare contributor la bugetul Beiuşului cu peste 660 de milioane de lei din impozite şi peste 1 miliard de lei din impozitul pe salarii, anual.

Localnicii din Beiuș l-au susținut pe șomerul candidat la Primărie

„A avut 10 afişe. Dacă avea 20, câştiga şi Primăria. Bravo pentru el. Eu m-am liberat când el a fost încorporat. A prins din plin Revoluţia din Decembrie 1989, a fost pe baricade ca noi să vorbim liber ceea ce gândim”, potrivit unui susținător.

Alexandru Degău mulțumește celor care l-au votat

Cu toate că nu a ajuns primar, șomerul a mulțumit celor care i-au acordat votul pentru funcția de consilier consilier local.

„Mulţumesc alegătorilor mei! Nu am să vă dezamăgesc, jur„, a transmis, luni, proaspătul consilier local.

Șomerul este de profesie inginer electromecanic de profesie , dar preferă mai mult munca fizică. El a lucrat la dezafectarea unor mine în Petroşani, în Ungaria la realizarea investiţiei BMW, la lucrări grele de infrastructură. De asemenea, a  fost şofer profesionist pe maşini grele, portar la restaurant, muncitor în construcţii în străinătate, iar în ultima perioadă într-o fabrică irlandeză pentru mâncare de câini şi într-un port în Belgia.


Sursa foto: Facebook

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: