Redactia.ro
Home » Monden » A ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta TV?

A ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta TV?

Doinița Oancea

A ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta TV? Frumoasa actriță Doinița Oancea s-a postat recent cu un bandaj la picior, semn că aceasta are miciprobleme de sănătate. Vedeta a reușit astfel să își pună pe gânduri fanii și prietenii virtuali, motiv pentru care a trebuit să dea explicații.

 

Doinița Oancea are jumătate de million de urmăritori pe Instagram și deci, suficiente motive să explice în mare ce se întâmplă în viața ei. Astfel că, aceasta a reușit să își dea fanii peste cap cu postarea pe care a făcut-o, o fotografie în care se vedea genunchiul înfășurat în bandaje. Se pare că aceasta se confruntă cu dureri la nivelul genunchiului, pe care tot vedete declara că este gata să le înfrunte cu stoicism. “Acel moment când… Universul nu vrea să faci ordine… te ia brusc și probabil de nicăieri și o durere de genunchi! Daar… eu pot să mă opun. Deci voi ce ziceți?”, a întrebat aceasta pe Instagram story.

Doinița Oancea se pregătește de lansarea în muzică

Chiar dacă momentan trebuie să își rezolve problemele de santatate, Doinița Oancea e din ce în ce mai aproape de a-și vedea visul împlinit. Vedeta este îndrăgostită de muzică și își dorește foarte mult să reușească în acest domeniu. Astfel, aceasta a mărturisit că a înregistrat o piesă cu bunul său prieten, cântărețul Edward Sanda, care de curând a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Cleopatra Stratan. “Edi a zis de mult să-mi să-mi facă o piesă și până la urmă mi-a făcut una. M-a chemat la studio și mi-a zis să trag o strofă de probă, a trebuit să o tragem și pe a doua..”, mărturisea Doinița Oancea pentru Antena Stars despre debutul său în muzică.

A ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta TV? Frumoasa actrita Doinita Oancea s-a postat recent cu un bandaj la picior, semn ca aceasta are miciprobleme de sanatate. Vedeta a reusit astfel sa isi puna pe ganduri fanii si prietenii virtuali, motiv pentru care a trebuit sa dea explicatii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: