Redactia.ro
Home » Monden » A ajuns milionară, deși are doar liceul terminat. E mama unei vedete din România FOTO

A ajuns milionară, deși are doar liceul terminat. E mama unei vedete din România FOTO

GALERIE FOTO (3) Elena Borcea

Cristi Borcea este un om de afaceri influent, care a avut grijă de familia lui chiar și în timpul cât a stat la închisoare. Are o familie numeroasă și mulți bani în conturi, iar același lucru se poate spune și despre părinții lui. Mama lui Cristi Borcea face afaceri de 120 de milioane de euro din distribuția de GPL.

Mama lui Cristi Borcea este milionară

Cristi Borcea a avut întotdeauna grijă de familia lui, iar nici pe părinții lui nu i-a lăsat de izbeliște. Mama acestuia, Elena Borcea, este una dintre cele mai bogate femei din România. Încă trăiește modest, dar este deținătoarea unei firme ce comercializează combustibil, afacere valorată la 12o de milioane de euro.

Elena Borcea este și patroana unei firme de construcții, ce are un plan ambițios pentru Capitală. Compania este cea care va construi cele 14 blocuri-turn din zona Lacului Tei din București.

În total, afacerile deținute de mama lui Cristi Borcea ajung la o valoare de 300 de milioane de euro, chiar dacă ea a terminat doar liceul. În ciuda acestui lucru, Elena și Stere Borcea trăiesc modest și au o casă în zona Pantelion din București.

Părinții lui Cristi Borcea trăiesc modest

Potrivit apropiaților, omul de afaceri a vrut să le construiască o casă părinților săi, dar aceștia și-au preferat de fiecare dată casa lor umilă.

„Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”, au declarat niște surse apropiate familiei Borcea.

Tatăl lui Cristi Borcea este foarte mândru de fiul lui, pe care îl descrie drept un tată minunat.

„Cristi e sufletul meu. Nu mă interesează ce spune lumea, dar Cristi își îngrijește toți copiii. Când vine din permisie, îi cheamă pe toți la el și are grijă de ei ca de niște prinți, le dă tot ce au nevoie. Ca tată e jos pălăria”, spunea Stere Borcea despre fiul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: