Redactia.ro
Home » Sport » Cristi Borcea și-a cumpărat hotel în stațiunea Olimp! A investit 7 milioane de euro

Cristi Borcea și-a cumpărat hotel în stațiunea Olimp! A investit 7 milioane de euro

GALERIE FOTO (5) cristi borcea, investitii

Cristi Borcea a decis să investească în litoralul Mării Negre. Fostul acționar dinamovist și-a cumpărat un hotel unde își petrece vacanța alături de familie.

A renunțat la fițe și stațiuni luxuoase și a ales o vacanța liniștită alături de soție și copiii săi în hotelul pe care îl deține. Fostul acționar al clubului Dinamo a cumpărat Pam Beach Resort în care a investit deja 7 milioane de euro. Borcea spune că nici nu vrea să audă de stațiunea unde se înghesuie toate vedetele, Mamaia.

„S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau a stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc. Nu aș merge în Mamaia! La înghesuială, la fițe, la nebunie”, a declarat Borcea, pentru Libertatea.

Cum a făcut bani Borcea din închisoare

Cristi Borcea a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. În 2018 a fost eliberat. Apoi, în februarie 2019 a primit o altă condamnare, de 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost eliberat însă, după 9 luni. Chiar dacă a fost închis, omul de afaceri a făcut aproape 70 de milioane de euro. A investit în agricultură și turism. A luat o fermă de aproape 4.000 de hectare în Dolj, împreună cu bunul său prieten Gigi Nețoiu. Profitul a fost unul pe măsură.

„La Cetate am o afacere cu Nețoiu. Avem de toate acolo, pământ, mașini agricole. Cu Nețoiu e pericol mare, mare cu el. E toată ziua acolo și are o poftă de muncă. În marea majoritate a timpului el stă acolo și se ocupă de agricultură. E asocitatul, prietenul și fratele meu! Ne merge bine”, a spus Borcea, la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”.

Cristi Borcea a devenit cunoscut pentru afacerile sale cu butelii. A investit apoi în săli de evenimente, ștranduri sau hoteluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: