Redactia.ro
Home » Monden » A apărut bărbatul care a reușit să-i fure inima Lidiei Fecioru. Cine este acesta

A apărut bărbatul care a reușit să-i fure inima Lidiei Fecioru. Cine este acesta

GALERIE FOTO (4)

Lidia Fecioru este o personalitate cunoscută în România, fiind unul dintre cei mai renumiți astrologi și bioenergoterapeuți din țară. Cu o carieră impresionantă în domeniul ezoteric și al bionergiilor, Lidia Fecioru este recunoscută pentru abilitățile sale și pentru sfaturile sale utile în domeniul spiritual și al dezvoltării personale.

Pe lângă succesul său profesional, viața amoroasă a Lidiei Fecioru a stârnit mereu interesul publicului. Din păcate, aceasta nu a avut cel mai lin parcurs în plan amoros, dar se pare că asta este pe cale de a se schimba.

Iubește și este iubită

Lidia Fecioru a fost căsătorită de trei ori, însă niciuna dintre căsniciile sale nu a rezistat în timp. Cu toate acestea, bioenergoterapeuta nu și-a pierdut niciodată speranța în găsirea fericirii alături de cineva special. După experiențele sale anterioare, Lidia Fecioru a continuat să caute dragostea adevărată, iar acum, la vârsta de 62 de ani, se poate spune că a găsit-o.

Recent, Lidia Fecioru a făcut public faptul că este din nou îndrăgostită și că se bucură de o relație fericită alături de un cunoscut om de afaceri din Pitești. Chiar dacă relația lor nu a fost confirmată oficial, cei doi împărtășesc o poveste de iubire discretă, preferând să își trăiască sentimentele departe de ochii curioșilor.

Pe lângă succesul său în cariera profesională, Lidia Fecioru se bucură acum și de liniște și împlinire în viața personală. Este o mamă fericită, mândră de cei doi băieți ai săi, și se poate spune că a găsit echilibrul și fericirea în brațele unei noi iubiri. Noul an este unul care îi promite ascensiune pe mai toate planurile, iar asta chiar de la începutul său, din câte se și poate vedea.

Viața amoroasă, mereu o problemă

Prima căsătorie a Lidiei Fecioru a avut loc când avea doar 18 ani. Cu toate că era însărcinată și visul ei era să își petreacă viața alături de alesul ei, căsnicia a durat doar 48 de ore. În seara nunții, Lidia a aflat că soțul ei o înșela și aștepta un copil cu o altă femeie. Acest șoc a determinat-o să pună capăt căsătoriei rapid. La vârsta de studentă la Facultatea de Medicină, Lidia Fecioru s-a căsătorit pentru a doua oară. Această căsătorie a adus-o în rolul de mamă pentru a doua oară, dar din păcate, căsnicia nu a rezistat. Chiar și după despărțire, cei doi foști soți au reușit să mențină o relație de bună înțelegere.

Cu toate eforturile de a găsi dragostea adevărată, ghinionul a continuat să o urmărească pe Lidia Fecioru. A treia căsătorie s-a încheiat într-un mod similar, cu ea fiind înșelată și jignită de partenerul ei. Decizia de a pune capăt acestei căsnicii a fost inevitabilă în fața trădării și suferinței. Povestea de viață a Lidiei Fecioru este una marcată de eșecuri și dezamăgiri în dragoste. Cu toate acestea, puterea ei de a înfrunta obstacolele și de a merge mai departe au adus-o în fața unei iubiri ce promite a fi pentru tot restul vieții sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: