Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Fecioru ascunde o mare dramă, care a urmărit-o toată viața. La 18 ani, cu doar două zile după ce s-a căsătorit, ea a pus capăt mariajului. Motivul cutremurător

Lidia Fecioru ascunde o mare dramă, care a urmărit-o toată viața. La 18 ani, cu doar două zile după ce s-a căsătorit, ea a pus capăt mariajului. Motivul cutremurător

lidia fecioru

Lidia Fecioru este cunoscută de o țară întreagă datorită participării sale la mai multe emisiuni televizate, însă puțini sunt cei care cunosc drama pe care o ascunde vedeta. A divorțat la doar câteva zile de la nuntă după ce a aflat un secret dureros al celui pe care-l luase de soț. Cum a reușit să facă față provocărilor care i-au ieșit în cale a dezvăluit chiar ea în cadrul unui podcast la care a fost invitată.

Lidia Fecioru ascunde o poveste tulburătoare de viață

Lidia Fecioru s-a căsătorit la vârsta de 18 ani și se bucura de fericirea ce o învăluia. Nu își imagina nicio clipă că viața ei avea să ia o turnură complet neașteptată și dramatică. A fost lovită de un adevăr brutal, care a făcut-o să ceară imediat divorțul și să nu se mai uite nici măcar o clipă înapoi. În fața ușii sale, s-a prezentat o tânără însărcinată în șapte luni, care i-a mărturisit că a avut o relație de dragoste cu soțul ei și că purta copilul acestuia.

La doar două zile de la ceremonia de căsătorie, terapeuta a luat hotărârea de a pune capăt căsătoriei. Motivul? O altă femeie a dezvăluit că era însărcinată cu copilul soțului Lidiei. Confruntată cu această informație, Lidia a acționat rapid și a cerut divorțul fără ezitare. Nu a putut să ierte trădarea bărbatului pe care-l iubea, iar decizia pe care a luat-o a fost una dureroasă.

„Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”, a povestit Lidia Fecioru.

Părinții Lidiei au izgonit-o de acasă, iar ea a fost nevoită să se descurce singură printre străini

Lidia Fecioru era însărcinată la rândul ei atunci când aflat vestea. Părinții nu au primit-o să locuiască alături de ei, așadar a fost nevoită să se descurce singură. Și-a făcut bagajele și s-a dus la o prietenă din Ucraina, cu care coresponda prin scrisori. Cu puțin timp înainte de a naște a revenit în țara natală.

„Aveam foarte mare încredere în mine pentru că eram foarte tânără. Când a venit mama acasă, mi-a tras o bătaie. A luat ceva în mână și a dat în mine. Mi-am făcut bagajele. Mi-a zis că am făcut-o de râs în tot satul. Nu știa că sunt însărcinată. Mi-am luat bagajele și am plecat în Ucraina. M-am dus în neant. Am plecat la o prietenă cu care corespondam prin scrisori.

M-am dus la ea, după adresa de pe plic. Când m-a văzut a încremenit. I-am zis că vreau să lucrez și timp de opt luni am muls vacile, la fermă. Am acceptat condiția pentru că mi-au dat casă, mi-au dat tot ce am avut nevoie. Mi-au dat casa și locul de muncă. Mă gândeam doar la mine și la copil, nici nu aveam în plan să mă întorc înapoi. Cu două săptămâni înainte să nasc m-am întors, dar nu acasă la părinți, la o prietenă”, a povestit Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: