Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A apărut în halat de baie pe stradă! Nimeni n-a recunoscut-o FOTO

A apărut în halat de baie pe stradă! Nimeni n-a recunoscut-o FOTO

GALERIE FOTO (8)

Frumosul model de origine rusă, Irina Shayk, a atras toate privirile zilele acestea, în timp ce a ieșit pe stradă, în News York, să o plimbe pe fiica ei, Lea. Deși nimeni nu a recunoscut-o, Irina Shayk nu a putut fi trecută cu vederea, datorită vestimentanției sale. Mulți ar crede că purta…un halat de baie.

A apărut în halat de baie pe stradă! Nimeni n-a recunoscut-o

Irina Shayk a atras toate privirile oamenilor, vineri, de pe stradă, în New York, în timp ce a ieșit să o plimbe în cărucior pe fiica sa, Lea. Și nu pentru că ar fi recunoscut-o cineva, ci pentru că purta o haină lungă galben-aurie, care părea mai degrabă…un halat de baie, transmite Daily Mail.

La acesta, Irina a asortat o pereche de ghete lungi negre, o șapcă neagră, o mască tot neagră și o poșetă galbenă, în  ton cu haina lungă. Într-un interviu, ea a explicat de ce s-a îmbrăcat astfel. Ei bine, pandemia este cea care i-a schimbat stilul vestimentar, deoarece nu a mai avut cum, în ultima vreme, să se îmbrace și altfel, din cauză că nu au mai existat evenimente.

„În viața mea normală, nu m-am îmbrăcat niciodată așa, pentru că era vorba de confort. Înainte aveam evenimente și petreceri și trebuia să ne machiem, să ne aranjăm. Mi-e dor de acele vremuri”, a spus Irina Shayk într-un interviu.

Irina Shayk și-a reînnoit garderoba

De altfel, Irina Shayk și-a schimbat și garderoba de haine de când a apărut pandemia. Dacă în trecut opta mai mult pentru ținute sobre, caracterizate de negru, acum piesele ei vestimentare sunt pline de culoare.

”Am atâtea haine în dulap… Iar înainte, când nu știam ce să port, optam pentur ceva simplu și negru. Acum, m-am gândit că este timpul să folosesc un strop de culoare în garderoba mea. Când îmbraci o anumită culoare, aceasta îți aduce starea de spirit la un alt nivel”, a mai dezvăluit Irina Shayk.

Fashion forward: Earlier this week Irina stepped out in a tiger print coat over leather pants and a turtleneck sweater

Irina Shayk este un celebru fotomodel de origine rusă care s-a remarcat prin aparițiile în  Sports Illustrated Swimsuit Issue între anii 2007 și 2014, dar și prin relația cu Cristiano Ronaldo, din 2011.

Image result for irina shayk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: