Redactia.ro
Home » Știri » A apărut prima filmare cu momentul exploziei din Călimănești. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere | VIDEO

A apărut prima filmare cu momentul exploziei din Călimănești. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere | VIDEO

În această dimineață s-a dat alarma în Călimănești, Vrancea, în urma unui apel la 112. O explozie devastatoare a luat viața a patru persoane și a rănit puternic alte 5. Tragedia a avut loc la mai puțin de o lună de la exploziile de la Crevedia, iar acum au apărut primele imagini cu câteva secunde înainte de momentul nefericit.

Ceea ce părea a fi o noapte liniștită s-a transformat rapid într-o adevărată catastrofă, după ce mai mulți muncitori care lucrau în schimbul 3 au lovit o țeavă de gaz metan. În apropierea locului se afla o cameră de supraveghere care a imortalizat momentul cu pricina, iar imaginile au devenit imediat virale.

Primele imagini cu momentul exploziei de la Călimănești

În locul în care se construiește în acest moment A7, adică Autostrada Moldovei, se executau mai multe săpături. Din păcate, o țeavă de gaz metan a fost avariată, iar oamenii aflați la fața locului nu au mai avut nicio șansă.

O cameră de supraveghere a filmat întregul moment, când dintr-o dată cerul s-a luminat, iar în depărtare se poate vedea explozia. Deși se află la o distanță considerabilă, camera a putut furniza informații utile despre cum a arătat, de fapt, locul în care patru muncitori și-au pierdut viața.

Care este starea de sănătate a victimelor

Cu privire la starea victimelor, echipajele medicale au intervenit prompt pentru a le acorda îngrijiri medicale de urgență. Cinci victime ale incendiului s-au prezentat la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Adjud, unde personalul medical a acordat asistența necesară. Trei dintre aceste victime au fost ulterior internate în Spitalul Municipal Adjud pentru tratament continuu.

În cazul celorlalte două victime, situația a fost mai delicată din cauza gradului extins de arsuri. Pentru a le oferi tratamentul adecvat, a fost solicitat transferul lor către Aeroportul Bacău, cu sprijinul echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea de urgență tip C2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: