Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A aplicat pentru un job și a primit răspunsul după 8 ani. Care a fost acela?

A aplicat pentru un job și a primit răspunsul după 8 ani. Care a fost acela?

GALERIE FOTO (4) A aplicat pentru un job și a primit răspunsul după 8 ani.

A aplicat pentru un job și a primit răspunsul după 8 ani. Sunt situații în care oamenii depun multe cereri pentru joburi și primesc un răspuns negativ sau pot fi sunați după câteva luni. Ei bine,o femeie a avut parte de o surpriză șocantă. Aceasta a aplicat pentru un job, iar răspunsul a venit după 8 ani de zile. Cum a fost posibil așa ceva?

A aplicat pentru un job și a primit răspunsul după 8 ani. Care a fost acela?

A aplicat pentru un job și a primit răspunsul după 8 ani. Multă lume își caută de muncă, mail-ul este la îndemâna oricui. Așadar, trimiterea unui CV este o șansă la găsirea unui loc de muncă. Ei bine, o femeie din America a avut parte de o surpriză șocantă. Zoe Johnson a trimis un mail unei firme pentru a se angaja, iar după opt ani de zile aceasta a primit un răspuns din partea lor. Când credea că nu se mai poate întâmpla nimic, Zoe a primit un mesaj din partea firmei. Aceasta a rămas fără cuvinte după ce a văzut că a primit un refuz din partea unui angajator, fără alte explicații. ”Buna Zoe, îți mulțumim că ne-ai contactat, dar nu ne interesează”, a fost mail-ul primit de Zoe Johnson.

Ajunsă la 39 de ani, Zoe deja nu mai putea vorbi despre dezamăgire, ci mai degrabă situația a luat-o prin surprindere. ”A fost destul de scurt și la obiect și m-am gândit să spun: ”Mulțumesc, dar nu mai așteptam”. A fost pur și simplu amuzant pentru că nu am putut să-i răspuns la acest mail de acum 8 ani. Am încercat să le scriu, să iau legătura cu cineva avizat, însă răspunsul a fost același: ”Buna Zoe, mulțumim că ne-ai contactat, dar nu suntem interesați”, a povestit Zoe Johnson. În urmă cu opt ani, Zoe a solicitat un post vacant de asistent didactic lângă casa ei din Canterbury, Kent, în 2013, dar a presupus că a fost respinsă, având în vedere că nu a primit niciun răspuns oficial.

În tot acest timp, Zoe a reușit să-și deschidă propria afacere, și s-a reorientat având o afacere dedicată îngrijirii pielii. Alături de ea a fost soțul ei, care a avut încredere deplină în soția sa. Acum, Zoe are șase angajați, iar pentru fiecare comandă livrată, soții Johnson plantează câte un copac. Până acum au plantat 40.000 de copaci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: