Redactia.ro
Home » Știri » A aruncat salteaua veche la colţul străzii, în Timişoara, apoi a primit o amendă pe care o va ţine minte tot restul vieţii

A aruncat salteaua veche la colţul străzii, în Timişoara, apoi a primit o amendă pe care o va ţine minte tot restul vieţii

O femeie din Timişoara nu va uita niciodată salteaua ei cea veche. Şi asta nu pentru că ar avea vreo valoare sentimentală, ci pentru că i-a adus o amendă foarte usurătoare.

Femeia respectivă a primit o amendă de 30.000 de lei după ce a abandonat o saltea pe domeniul public. S-a întâmplat în luna august.

Poliţiştii locali au prins-o!

Timișoreanca s-a ales cu o sancțiune pe care o va ține minte mult și bine, în valoare de 30.000 lei. Poliţiştii locali sunt cei care au prins-o.

„În plină zonă centrală, unii cetățeni consideră că pot lăsa pe stradă ceea ce nu le mai e de folos în gospodărie.

Aceste fapte sunt ilegale și le sancționăm, conform legislației în vigoare. Amenzile prevăzute de OUG nr. 92/2021 privind regimul deşeurilor sunt foarte mari și, prin Poliția Locală, le aplicăm la fiecare abatere constatată.

În același timp, pe domeniul public avem nu doar drepturi, ci și obligații”, scrie Primăria Timișoara pe pagina de Facebook a instituției.

„Păstrarea curățeniei în oraș ține și de eliminarea practicilor de a abandona deșeurile la colț de stradă, fără responsabilitate”, adaugă administrația.

Timişoara are 4 centre de colectare

Administraţia bămăţeană a adăugat că municipiul are 4 centre de colectare cu aport voluntar, unde cetățenii pot preda gratuit deșeurile voluminoase, din construcții sau vegetale, dar și un container pentru deșeurile electronice și electrocasnice.

Acestea se află la ardresele:

• Calea Torontalului, nr. 94 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)

• Calea Moșniței, nr. 2-4 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)

• Strada A. Imbroane, Nr 70 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)

• Str. Ovidiu Cotruș, nr. 201 (fosta adresă: Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr 3) (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: