Redactia.ro
Home » Homepage » A avut loc primul sărut la Insula Iubirii. Răzvan a încălcat limita impusă de Ema, iar Marius Moise a pus stop relației cu Bianca

A avut loc primul sărut la Insula Iubirii. Răzvan a încălcat limita impusă de Ema, iar Marius Moise a pus stop relației cu Bianca

GALERIE FOTO (4)

Cunoscut pentru relația sa cu Ema Oprișan, Răzvan a surprins pe toată lumea cu recenta sa decizie. După ce a ales să încheie relația cu partenera sa, Răzvan a dat frâu liber sentimentelor sale, fără a mai ține cont de repercusiuni. Un nou capitol în viața lui pare să se deschidă, cu ispita Daria în rolul principal.

După despărțirea de Ema, Răzvan nu a stat mult pe gânduri. Deși a mărturisit că o iubește în continuare pe Ema, a ales să-și acorde libertatea pe care și-o dorea. Fără a mai ține cont de nimic, a mers direct în dormitor cu Daria, ispita care părea să-l atragă ca un magnet.

Răzvan de la Insula Iubirii a căzut în ispită

Încă de la început, Răzvan a creat o conexiune cu ispita Daria, o legătură care acum pare să ia amploare. Daria, de obicei rezervată, a vrut să meargă să se odihnească, însă Răzvan a decis să o cheme în camera lui. În acea cameră, timp de câteva minute bune, cei doi s-au sărutat pasional, fără să mai țină cont de nimic.

Răzvan nu a dorit doar să fie alături de Daria. El a mărturisit că a vrut să se relaxeze în compania ei, fără a anticipa ce urma să se întâmple. În cele din urmă, însă, cei doi au ales să se sărute, în ciuda tuturor consecințelor.

„Am avut un moment în camera mea am zis să stăm puțin să ne relaxăm. Am fost foarte relaxați unul lângă celălalt. Țin să cred că a fost o chestie care a venit din ambele părți.

Nu am forțat, cel puțin așa am simțit. Pentru mine a fost un sentiment foarte frumos, nu a durat o oră, a fost doar un sărut, după ne-am ridicat și am plecat”, a declarat Răzvan la Insula Iubirii.

Pe de altă parte, ispita Daria a mărturisit că s-a gândit la Ema în acele momente. Cu toate acestea, ea a vrut să vadă cât de departe este dispus să meargă Răzvan, partenerul ei.

„Sincer, primul sărut a fost ca la 16 ani când nu știi ce să faci. M-am gândit la Ema, am vrut să vadă cât de departe ajuns și cât de rapid… nu a uitat-o, dar a trecut peste. A fost primul sărut de pe insulă”, a declarat ispita Daria, la Insula Iubirii.

Marius Moise a pus capăt relației cu Bianca Giurcă

Marius Moise a luat o decizie neașteptată și profundă, determinând publicul să stea cu sufletul la gură. Concurentul a hotărât să pună stop relației sale cu iubita sa, Bianca Giurcă, în urma unor imagini surprinse în cadrul unui bonfire.

Se pare că relația dintre cei doi a luat o întorsătură neașteptată după ce Marius a observat că Bianca s-a apropiat de ispita Alin. La acest bonfire, unde participanții pot vedea cum se comportă partenerii lor în absența lor, Marius a primit șansa de a vizualiza momente care i-au rănit sentimentele și l-au pus pe gânduri.

Concret, Bianca Giurcă și ispita Alin au devenit din ce în ce mai apropiați, un fapt care a deranjat profund pe Marius. Acesta a observat cu surprindere că Bianca, care nu-și face cadouri cu el în relația lor de cuplu, i-a oferit lui Alin o scoică, un gest mic, dar semnificativ. Acest detaliu a amplificat sentimentele de îndoială și trădare pe care Marius le-a simțit.

„M-a deranjat că i-a dat scoica, nu prea nu facem cadou, în general. Gesturile mai mici. Este interesată. E posibil să plecăm separați de aici”, a declarat Marius Moise la Insula Iubirii.

La vederea acestor imagini, Marius Moise a decis să ia măsuri drastice și să pună punct relației lor. Desi el recunoaște că și-a făcut partea lui de greșeli pe Insula Iubirii, Marius nu se aștepta ca Bianca să fie tentată de ispita Alin și să facă aceleași lucruri.

„Pe mine lucrurile pe care le face alături de Alin mă deranjează foarte tare. Eu aș vrea momentul acesta să ne despărțim, pentru mine relația alături de ea… eu nu mai văd sensul. Se oprește aici, eu încerc să văd părțile bune, pentru că are foarte multe părți bune, să nu aibă dubii. Pentru mine e destul, vreau să pun punct”, a declarat Marius Moise la Insula Iubirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: