Redactia.ro
Home » Stil de viață » A avut o aventură cu un coleg, apoi s-a cuplat cu șeful ei. Ce s-a aflat mai departe despre această femeie

A avut o aventură cu un coleg, apoi s-a cuplat cu șeful ei. Ce s-a aflat mai departe despre această femeie

O femeie a povestit că a avut o aventură cu un coleg pentru a-și satisface curiozitatea, dar între timp a intrat într-o relație cu șeful și acum regretă fapta făcută.

Femeia are 39 de ani și este divorțată. Ea lucrează la o fabrică de pantofi unde a întâlnit un coleg de 29 de ani, care este căsătorit. Ea își amintește că într-o seară erau împreună, însă colegul ei i-a spus că trebuie să plece la petrecerea aniversară a socrilor ei. Cei doi au petrecut împreună multe seri, fie în mașină sau în dormitor. Într-o zi, acel coleg nu s-a mai întors deloc și ea este disperată după el.

Șeful ei a început să cocheteze cu ea, după ce aflase din fabrică despre relația celor doi. El are 55 de ani și este divorțat. I-a cerut femeii să meargă cu el în vacanțe și să petreacă cât mai mult timp împreună, mai ales că ambii sunt divorțati.

Femeia este disperată că nu are parte de plăcere în pat cu șeful ei și ar da orice să poate să se întâlnească în continuare cu colegul ei mai tânăr. Mulți colegi de-ai săi au aflat despre aventurile femeii și situația s-a înrăuțit când și soția colegului ar fi aflat despre relația lor.

Cel mai nasol este că șeful ei insistă să aibă o relație cu ea, însă femeia nu știe cum să-i spună că nu îl place și că tânjește după acel coleg. Îi este frică și de faptul că și-ar putea pierde locul de muncă.

Dezvăluirile unui soț disperat. Nevasta mea a folosit patul nostru cu cel mai bun prieten de-al meu

Un bărbat a dezvăluit că soția lui a folosit patul matrimonial cu cel mai bun prieten de-al său.

Omul este disperat și nu știe cum să procedeze

,,Acum ea dorește să continuăm relația, însă eu nu mai sunt atât de sigur că îmi doresc acest lucru.”, spune bărbatul.

Soțul înșelat povestește că se cunoaște cu celălalt bărbat din școală, amândoi au 38 de ani și au rămas prieteni buni

Omul recunoaște că și el a mai călcat strâmb, însă de când s-a născut primul lor copil, el s-a potolit și este dedicat familiei.

,,Cel mai bun prieten al meu îmi vizitează soția acasă atunci când copiii sunt la școală. Am descoperit acest lucru, după ce el i-a trimis un mesaj soției cu planul pentru ziua respectivă. De atunci au trecut șase luni.”, a povestit bărbatul.

Mai multe aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: