Redactia.ro
Home » Știri » A cântat alături de o celebră cântăreață de la noi, apoi, la două zile distanţă, a murit! S-a stins un artist celebru

A cântat alături de o celebră cântăreață de la noi, apoi, la două zile distanţă, a murit! S-a stins un artist celebru

GALERIE FOTO (2) doliu

Artistul și-a pierdut viața sâmbătă după amiaza, într-un accident cu ATV-ul. Tragedia a avut loc în localitatea Dumbrăvița județul Maramureş.

Violonistul maramureșean Gabi Stângău a fost implicat în tragicul incident în jurul orei 14:30, când a pierdut controlul ATV-ului său pe un drum județean. A decedat la numai 32 de ani.

Artistul s-a izbit violent de un stâlp

Vehiculul a părăsit carosabilul și a intrat într-un șanț, unde s-a izbit violent de un stâlp din beton. Eforturile disperate ale echipajelor SMURD și ale ambulanței pentru a-l salva pe Gabriel Stângău au fost în zadar.

Medicii au încercat să-l resusciteze, dar, din nefericire, au fost nevoiți să constate decesul artistului.

Gabi Stângău avea poze cu ATV-ul în cauză. chiar pe conturile sale de socializare. În urmă cu doar trei zile, artistul și-a serbat ziua de naștere. De asemenea, acesta a participat alături de o celebră cântăreață de la noi, Andra, la un eveniment muzical în urmă cu două zile, potrivit Antena3 CNN.

Ce a transmis Poliţia?

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, transmite IPJ Maramureș.

Sute de mesaje de condoleanţe

Colegii de breaslă ai lui Gabriel Stângău au transmis mesaje de uimire și de condoleanțe.

Iată câteva mesaje:

„Nu poate fi real….. efectiv nu pot sa cred”.

„Nu există cuvinte… ireal. Dumnezeu sa ti dea putere Diana draga sa treci peste aceasta grea încercare si întregii familii! Dumnezeu sa l odihnească în pace!”

„Dumnezeu sa te ierte, Gabi! Ai fost un suflet tare bun..O mare pierdere pentru toti cei care te-au cunoscut.. Dumnezeu sa intareasca familia greu incercata si sa ai grija de Diana de acolo de sus… ”

„Ferească Dumnezeu ce se întâmplă fraților. Cum se poate așa ceva? Băiat tânăr…chiar nu înțeleg sunt șocat total”.

„Ireal!!! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un violonist bun, un caracter si mai bun,un prieten de nădejde….Drum lin către cer prieten drag!!! Sincere condoleanțe familiei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: