Redactia.ro
Home » Știri » A consumat sau nu droguri Damiano David, câștigătorul Eurovision 2021? Iată ce arată testul antidrog

A consumat sau nu droguri Damiano David, câștigătorul Eurovision 2021? Iată ce arată testul antidrog

Damiano David, cântărețul care a câștigat Eurovision 2021, a stârnit zvonuri potrivit cărora ar fi consumat droguri, chiar în Camera Verde a competiției. O filmare cu el, care dă de înțeles acest lucru, a devenit virală. Damiano neagă speculațiile de acet tip și a făcut testul antidrog.

A consumat sau nu droguri Damiano David, câștigătorul Eurovision 2021? Iată ce arată testul antidrog

Damiano David, solistul trupei italiene, Maneskin, care a câștigat trofeul Eurovision 2021, a făcut testul anti-drog, după ce a fost acuzat că priza cocaină în timpul jurizării, în „Camera Verde” a show-ului european. European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, a făcut public rezultatul testului, transmite bbc.com

Ei bine, potrivit EBU, Damiano David nu a consumat niciun drog: Nu s-a consumat niciun drog în Camera Verde și noi considerăm această chestiune încheiată”, au anunțat oficialii EBU.

De altfel, artistul italian a explicat că în momentul în care a fost surprins de camerele video, ca și când se droga, el se uita sub masă. Asta pentru că chitaristul Thomas Raggi, colegul de trupă, a spart un pahar.”Thomas (chitaristul formației) a spart un pahar. Nu mă droghez. Vă rog, oameni buni. Nu spuneți asta, nu e cocaină”, a spus artistul.

Imediat după apariția imaginilor controversate, fanii Eurovision au venit cu comentarii: “Puneți-l să facă un test pentru droguri acum. În seara asta, nu mâine”/“Teste pentru droguri și descalificarea Italiei! Toate punctele lor ajung automat la cei de pe ultimul loc și Marea Britanie câștigă!”, sunt o parte dintre comentarii, pe rețelele de socializare.

Italia, cele mai multe puncte la Eurovision 2021. România a ratat pentru a treia oară calificarea în finală

Damiano David și trupa lui au câștigat Eurovision cu melodia Zitti e buoni, după ce a adunat 524 de puncte. Barbara Pravi, din partea Franței, cu piesa Voila, a ocupat locul doi, iar locul trei a fost ocupat de Gjon’s Tears cu Tout l’Univers, din partea Elveției.

România, în acest an, a fost reprezentată de Roxen cu piesa ”Amnesia”. Însă, pentru a treia oară consecutiv, România nu s-a mai calificat în finala concursului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: