Redactia.ro
Home » Stil de viață » A cumpărat o casă și a înlemnit ce a găsit la mansardă

A cumpărat o casă și a înlemnit ce a găsit la mansardă

GALERIE FOTO (2) casa secreta

Proprietarul locuinței a afirmat că există un apartament secret în mansarda lui, iar imaginile de acolo sunt șocante. Locuința de acolo a fost magazin și apoi biserică, înainte să fie transformată în reședință privată.

Cum arată locuința?

Bărbatul a pus pe rețelele de socializare fotografiile din casa secretă. Aceasta are mai multe camere, o toaletă veche de zeci de ani, iar ferestrele de sticlă sunt intacte. Proprietarul a descris clădirea drept: „…înfiorătoare și plină de păianjeni.” Imobilul are două etaje și inițial a fost magazin. Cei care stăteau înainte acolo, locuiau la etaj, iar după asta, s-a construit în jurul clădirii și s-a transformat în biserică. După toate aceste schimbări, proprietatea care se află în SUA a fost cumpărată de membrul rețelei Reddit, al cărui nume de utilizator este Catching Windows.

De când s-a mutat încearcă să afle mai multe detalii despre noua casă. Despre acel loc circulă mai multe teorii conform cărora cei care au construit în jurul ei nu au vrut să dărâme construcția veche și s-au rezumat la a construi doar în jur, dar și că al doilea etaj al clădirii a fost găsit sigilat. Obiectele care au fost găsite în casă sunt de asemenea, ciudate, adică o anvelopă, o chiuvetă și o pălărie. Ca să poată ieși din mansardă, proprietarul trebuie să treacă printr-o gaură pătrată, aceasta fiind singura modalitate de a părăsi locul acela.

apartament secret
Apartament secret

De asemenea, temperatura de acolo este foarte ridicată și ajunge la 37 de grade, astfel e destul de greu pentru un om să locuiască acolo.

Pe rețeaua Reddit a început o discuție amplă despre acel apartament secret și toți oamenii s-au întrebat ce ar putea să se facă din acel spațiu. Cele mai multe păreri s-au centrat pe ideea că locul este înfricoșător și că proprietarul ar face mai bine dacă ar pleca și ar abandona locuința.

Alte descoperiri înspăimântătoare

Odată cu această descoperire, au ieșit la lumină mai multe case părăsite. În Sussex există un conac neterminat care stă părăsit de ani buni. Construirea lui a început în anul 1985 și nu a fost terminat nici în 35 de ani. O altă descoperire a fost făcută de un cuplu de exploratori și se referă la o fermă părăsită care datează din anul 1900.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini