Redactia.ro
Home » Monden » A făcut istorie în gimnastică, iar acum revine la Survivor All Stars pentru marele premiu. Ana Porgras este pregătită pentru Republica Dominicană: ”Nu știu dacă o să ne înțelegem”

A făcut istorie în gimnastică, iar acum revine la Survivor All Stars pentru marele premiu. Ana Porgras este pregătită pentru Republica Dominicană: ”Nu știu dacă o să ne înțelegem”

În 2024, se deschide un nou capitol al aventurii Survivor All Stars, iar printre concurenți se află și Ana Porgras, o campioană care acceptă provocarea de a reveni pe traseul din Republica Dominicană. Aflată în competiție alături de alți 10 Faimoși și 10 Războinici, Ana Porgras își propune să-și ducă la bun sfârșit aventura și să-și îndeplinească obiectivul până în finală.

Echipa Faimoșilor, din care face parte și Ana Porgras, este compusă din participanți cu experiență în sezoanele anterioare ale Survivor. Printre colegii de echipă se numără nume sonore precum Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Elena Ionescu și Ștefania Stănilă. Aceștia au fost selecționați din sezoane variate ale emisiunii și sunt hotărâți să aducă victoria echipei lor în acest sezon special.

Ana Porgras, pregătită pentru Survivor All Stars

Într-un interviu acordat înainte de a pleca în Republica Dominicană, Ana Porgras a împărtășit câteva aspecte ale pregătirii sale pentru această nouă provocare. Sportiva a dezvăluit că a acceptat oferta Survivor All Stars cu gândul că a lăsat lucruri neterminate în Republica Dominicană și că această oportunitate reprezintă șansa de a-și dovedi și altora și, mai important, să se dovedească ei însăși că poate înfrunta orice provocare.

„Faptul că simt că este ceva neterminat acolo și că de data asta pot demonstra mult mai multe”, a spus Ana Porgras, potrivit Pro TV.

Ana Porgras a subliniat că una dintre cele mai dificile aspecte ale competiției este capacitatea de a depăși obstacolele fizice și mentale. Având în vedere că a mai participat la o astfel de experiență în trecut, gimnasta are o idee clară despre provocările care o așteaptă. Totuși, determinarea și dorința ei de a depăși propriile limite sunt mai mari ca oricând.

„Sincer, ca data trecută, cred că dorul de casă va fi dificil și faptul că suntem într-un loc cu persoane diferite, caractere diferite și nu știu dacă o să ne înțelegem toți”, a mai spus Faimoasa.

Ana Porgras a dezvăluit la ce a recurs pentru a se antrena înainte de competiție

În ceea ce privește pregătirea pentru întoarcerea în Republica Dominicană, Ana Porgras a fost deschisă în a dezvălui că și-a dedicat timpul pentru a-și îmbunătăți condiția fizică și a-și dezvolta abilitățile necesare pentru a face față oricărui tip de provocare. Antrenamente intense, strategii bine puse la punct și o concentrare sporită asupra aspectelor tactice ale jocului fac parte din arsenalul ei de pregătire.

„Mă antrenez mâncând doar o singură dată pe zi, cred nu poți să te antrenezi acasă pentru ce se întâmplă acolo, dar încercăm. Cumva, încerc să nu mai mănânc așa de mult, ca să-mi obișnuiesc stomacul cu foamea de acolo, și mai fac câteva antrenamente, nu foarte dure, că nu aș vrea să mă accidentez înainte”, a conchis aceasta.

Începând cu 16 ianuarie, telespectatorii vor urmări cu sufletul la gură aventura celor 20 de concurenți în lupta pentru supraviețuire și victorie în cadrul emisiunii Survivor All Stars, transmisă atât pe PRO TV, cât și pe platforma VOYO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: