Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria loteriei SUA. Suma e colosală VIDEO

A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria loteriei SUA. Suma e colosală VIDEO

A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria loteriei SUA. Suma e colosală VIDEO

A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria loteriei SUA. Suma e colosală. Iată detaliile!

Edwin Castro a câștigat cel mai mare premiu din istoria loteriei SUA

Edwin Castro este cetățean american, antreprenor și câștigător al loteriei California, SUA. El a atras rapid atenția întregii țări din Statele Unite după ce în țară a devenit virală vestea că a câștigat premiul uriaș al loteriei de 2,04 miliarde de dolari în noiembrie 2022.

Extragerea Powerball este una dintre loteriile cu cea mai mare sumă din istorie și a marcat unul dintre cei mai merituoși concurenți.

El a nimerit toate cele șase numere și a câștigat uriașa sumă de 2 miliarde. Cu toate acestea, el preferă să păstreze tăcerea despre cariera sa și alte informații după ce a câștigat la loterie. Cu toate acestea s-a aflat că acesta ar fi antreprenor în viața de zi cu zi.

Care au fost numerele câștigătoare

Se pare că Edwin Castro este singurul jucător american de loterie care a nimerit toate cele șase numere la extragerea Powerball din 7 noiembrie 2022. El a primit 2,04 miliarde de dolari, cea mai mare plată din istoria loteriei. Se pare că a cumpărat biletul de la o benzinărie din Altadena, la 15 mile nord de Los Angeles, numită Joe’s Service Center. Proprietarul benzinăriei a primit un bonus de 1 milion de dolari pentru vânzarea biletului câștigător.

Edwin Castro a câștigat premiul record de 2,04 miliarde de dolari la Powerball în noiembrie, potrivit lui Alva Johnson, directorul Loteriei de Stat din California, relatează localtoday.news.

Edwin a revendicat potul cu numerele câștigătoare de 10, 33, 41, 47, 56 și un Powerball de 10.

„Am fost șocat și extaziat că am câștigat la loterie. Am fost educat în sistemul de educație publică din California. Este îmbucurător să aud că, în urma câștigului meu și sistemul școlar din California beneficiază foarte mult”, a declarat Edwin, potrivit Cărții Recordurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: