Redactia.ro
Home » Monden » A fost „cea mai frumoasă fetiță din lume”, dar stai s-o vezi acum! Toți întorc capul după ea

A fost „cea mai frumoasă fetiță din lume”, dar stai s-o vezi acum! Toți întorc capul după ea

GALERIE FOTO (7) Thylane Blondeau

Thylane Blondeau a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume la doar 6 ani. Cum era de așteptat la 19 ani a devenit o tânără cu trăsături spectaculoase. Thylane este un model pentru întreaga ei generație, fiind printer puținele tinere care nu au apelat la bisturiu pentru diferite retușuri.

Cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume la 19 ani

Frumoasa șatenă este un model francez ce a impresionat lumea la doar 6 ani. Dacă atunci a câștigat titlul pentru cea mai frumoasă fetiță acum ea se poate lăuda cu un nou titlu cea mai frumoasă femeie din lume.

Thylane ține legătura cu fanii în permanență prin intermediul rețelelor de socializare. Pozele acesteia fac furori în rândul internauților. Ultimele poze de la piscină au atras atenția tuturor. Șatena cu ochi albaștri seducători, cu buze voluminoase atrage toate privirile când merge pe stradă.

Cum a fost nominalizată drept cea mai frumoasă din lume

Thylane și-a făcut un nume în lumea modellingului încă de la vârsta de 4 ani. A impresionat o lume întreagă când nici nu era conștientă de trăsăturile ei. La 6 ani apărea deja pe coperta Vogue Enfants, una din cele mai importante reviste din lumea modei. Ea are o comunitate de 2.6 milioane de urmăritori pe Instagram ce au votat-o, încă o data drept cea mai frumoasă femeie din lume. Nominalizările sunt făcute de TC Candler în fiecare an, iar fanii aleg prin vot câstigătorii.

În ciuda faimei de care se bucură ea este o fire timidă și modestă. Chiar dacă toată lumea îi laudă trăsăturile nu se consider cea mai frumoasă.

„În primul rând: nu mă consider cea mai frumoasă fată din lume! Când eram mică, oamenii mi-au spus asta mereu, dar nici nu am înţeles ce înseamnă pentru ei acest lucru. Cine spune că sunt cea mai frumoasă?”, a declarat tânăra.

Thylane este fiica fotbalistului Patrick Blondeau și a designerului Veronika Loubryand. Este una din preferatele marilor branduri, pozând pentru nume precum Jean Paul Gaultier sau Dolce Gabbana. În plus, este ambasadoare L’Oreal și imaginea parfumului Lolita Lempicka. Mai mult, și-a lansat și propria linie de haine numită Heaven May Clothing.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: