Redactia.ro
Home » Știri » A fost emis mandat de arestare european pe numele primarului Cătălin Cherecheș. Primarul ar fi fugit spectaculos din țară pe la Vama Petea

A fost emis mandat de arestare european pe numele primarului Cătălin Cherecheș. Primarul ar fi fugit spectaculos din țară pe la Vama Petea

A fost emis mandat de arestare european pe numele primarului Cătălin Cherecheș. Primarul ar fi fugit spectaculos din țară pe la Vama Petea. Iată detaliile!

A fost emis mandat de arestare european pe numele primarului Cătălin Cherecheș

Într-un episod șocant, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se află în centrul atenției după ce Tribunalul Cluj a emis un mandat european de arestare pe numele său. Faptele care au dus la această decizie au inclus încălcarea controlului judiciar și o presupusă tentativă de fugă din țară, parcursă prin Vama Petea.

Primarul ar fi fugit spectaculos din țară pe la Vama Petea

Cătălin Cherecheș, care era plasat sub control judiciar, se afla sub interdicția de a părăsi țara, o condiție impusă de autorități și care implica consemnarea sa la toate frontierele țării. Cu toate acestea, edilul nu numai că a încălcat această interdicție, dar se pare că a organizat o fugă orchestrată prin Vama Petea, potrivit surselor G4Media.

Controlul judiciar impus primarului includea și obligația de a se prezenta la secția de poliție de două ori pe săptămână. Ultima dată când Cherecheș a respectat această obligație a fost luni, 20 noiembrie, iar de atunci nu a mai fost văzut în țară. Această abatere de la condițiile impuse de autorități a declanșat emiterea mandatului european de arestare de către Tribunalul Cluj.

Cu toate că detaliile despre fuga sa nu sunt încă pe deplin cunoscute, surse indică faptul că Cătălin Cherecheș ar fi părăsit țara prin Vama Petea. Această vamă, situată la granița cu Ucraina, este cunoscută pentru traficul intens și poate reprezenta o opțiune atractivă pentru cei care doresc să iasă rapid din țară.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: