Redactia.ro
Home » Știri » A fost găsit vinovatul care a tăiat cauciucurile la 25 de mașini din Craiova

A fost găsit vinovatul care a tăiat cauciucurile la 25 de mașini din Craiova

A fost găsit vinovatul care a tăiat cauciucurile la 25 de mașini din Craiova

A fost găsit vinovatul care a tăiat cauciucurile la 25 de mașini din Craiova. Un tânăr în vârsta de 17 ani din Dolj este cercetat, după ce este bănuit că a tăiat cauciucurile de la 25 de mașini aflate pe o stradă din Craiova.

A fost găsit vinovatul care a tăiat cauciucurile la 25 de mașini din Craiova

Potrivit Digi24, autoritățile din Craiova au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Celaru, județul Dolj, care ar fi înțepat cauciucurile a 25 de mașini.

Cercetările continuă, în această cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare” , a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Conform unor surse, tânărul ar fi declarat că în acea seară era băut și a vrut doar să se distreze. Fapta băiatului s-a văzut pe camerele de supraveghere din zonă,iar, în urma, cercetărilor, polițiștii au reușit să-l identifice pe tânăr.

În dimineața zilei de 27 noiembrie 2019, zeci de craioveni și-au găsit mașinile cu cauciucurile tăiate. Oamenii legii au numărat atunci 50 de anvelope distruse de la 25 de autoturisme.

Zeci de mașini dintr-o parcare din Craiova au fost găsite cu anvelopele tăiate

25 de mașini au fost vandalizate pe o stradă din Craiova în noaptea de marți spre miercuri. Proprietarii au avut un șoc când au ieșit dimineață și și-au găsit mașinile vandalizate. IPJ Dolj susține că au fost tăiate anvelopele unui număr de 25 de mașini, dar se mare că numărul mașinilor vandalizate ar fi mult mai mare.

Toate mașinile erau parcate pe o stradă din cartierul Brazda lui Novac. Autoritățile au deschis o anchetă.

Citeste si:Cazul dublei crime din Satu Mare. Un recidivist eliberat în baza recursului compensatoriu a fost reținut

Loading...