Redactia.ro
Home » Monden » A fost înșelată de soț cu o colegă de breaslă. Ce i-a spus Elena Merișoreanu amantei soțului ei

A fost înșelată de soț cu o colegă de breaslă. Ce i-a spus Elena Merișoreanu amantei soțului ei

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. Viața artistei nu a fost presărată mereu cu momente de bucurie, ci și cu tristețe. O recunoaște chiar artista, care a mărturisit în cadrul unei emisiuni că soțul ei,cu care este căsătorită de o viață, a înșelat-o cu colegele de breaslă. Ea știa acest lucru și într-o zi i-a întins o capcană uneia dintre amante. 

Elena Merișoreanu a trecut peste infidelitatea soțului

Elena Merișoreanu este căsătorită de 46 de ani cu soțul ei, Viorel Croitoru. Cu toate că el a înșelat-o adesea, artista a închis ochii și i-a iertat infidelitatea cu …colegele de breaslă. Într-o zi, însă, i-a întins o capcană uneia dintre amante, de care nici Viorel Croitoru nu știa până de curând, informează stirilekanald.ro.

Elena Merișoreanu spunea într-un interviu că a trecut cu vederea faptul că era înșelată deoarece soțul ei nu o neglija.

Am 44 de ani de casatorie si barbatul meu m-a inselat foarte mult! Iti jur! Cu colegele mele! Pe cuvantul meu de onoare. Omul se purta fain acasa, aducea ce trebuie, nu ma neglija… Lasa-l sa faca ce vrea! Tot acasa vine”, a declarat artista într-o emisiune.

Elena Merișoreanu și soțul ei nu mai locuiesc în aceeași casă. Ce s-a întâmplat

Cum i-a întins o capcană unei dintre amante

„Plecasem intr-un turneu de sase luni in Israel. si, la un moment dat, imi scrie o colega de-a mea o scrisoare si imi zice: ‘Vezi ca sotul tau umbla cu cutare! Am vazut cand a plecat cu masina, de la teatru, cu ea!’ Am sunat acasa, la o vecina si a intrebat-o daca la mine acasa este lumina, pentru ca nu raspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis ca era lumina si ca parea o silueta de femeie. ‘Cred ca e soacra ta’, mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba…”, a povestit Merisoreanu.

Cand s-a intors in tara, artista a pus la cale un plan. „Culmea, cam toti din teatru aflasera. Era frumoasa rau de tot. intr-o zi, o prind la repetitii si i-am pregatit o surpriza. Am invitat-o la mine acasa, sa luam pranzul impreuna. Pun eu masa, cu lumanari, am stat de vorba… Am zis ca trebuie sa spuna ea, sa recunoasca cu gura ei. Iau un cutit atat de mare si ii zic: ”Te tai bucati si te arunc, la caini te dau!” A facut niste ochi mari la mine si a zis: „Da, draga! Daca nu ti-l luam eu, ti-l lua alta. si poate ti-l lua de tot. Eu ti-am tinut casa, i-am calcat si camasile si tu vii si…’. Am luat-o in brate, am pupat-o si in ziua de azi suntem prietene si nu i-am spus sotului meu nimic. Acum va afla, de la emisiune”, a mai spus Elena Merisoreanu.

Inselată de sot, Elena Merisoreanu le-a dat un sfat pretios femeilor care au probleme cu barbatii: „Daca te bate, daca nu aduce bani acasa si nu vede de familie si de copii, in clipa aia il lasi”.

Elena Merișoreanu și soțul ei nu mai locuiesc în aceeași casă

Elena Merișoreanu se află departe de soțul ei de o perioadă bună de timp. Viorel Croitoru se află în comuna Șirineasa, județul Vâlcea, iar interpreta de muzică populară s-a refugiat la Snagov, la copii, având nevoie de supraveghere și ajutor permanent după operația la picior. Nu sunt în pragul divorțului, ba chiar își duc dorul, de la peste 200 km distanță, căci în spate stau 46 de ani de căsnicie.

Cum a ajuns artista pe mâna medicilor

Diagnosticată cu artroză, medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular ”Foișor”, din Capitală, au operat-o pe Elena Merișoreanu în martie 2020.

„Am avut dureri mari, efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația”, spunea solista de muzică populară pe atunci.

Anul trecut, cântăreața mergea frecvent la o clinică din Târgoviște, unde făcea injecții pentru a-și trata piciorul: „Toată viața am cântat pe tocuri. Și e foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. Este un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior”, spunea aceasta vara trecută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: