Redactia.ro
Home » Monden » Diagnostic dur pentru Gherghina Stancu. Interpreta de muzică populară suferă de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

Diagnostic dur pentru Gherghina Stancu. Interpreta de muzică populară suferă de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

Diagnostic dur pentru Gherghina Stancu

Gherghina Stancu, interpreta de muzică populară a trecut printr-o perioadă critică după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Aceasta s-a luptat de fiecare dată, și a reușit să câștige bătălia. Artista a povestit că s-a luptat cu aceeași boală care a ucis-o pe Ileana Ciuculete. Cum a reușit să scape?

Diagnostic dur pentru Gherghina Stancu. Interpreta de muzică populară suferă de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

Artista de muzică populară Gherghina Stancu a trecut printr-o perioadă extrem de complicată, după ce a fost diagnosticată cu hepatita C. Intrepreta a povestit pentru prima oară despre boala cu care s-a luptat de atâtea ori, dar a reușit să o învingă.

Potrivit acesteia, a avut aceeași boală care a ucis-o pe Ileana Ciuculete, dar din fericire Gherghina a luat tratamentul la timp. „Oboseam și nu știam de ce, mergeam și la nunți, cântam și la un restaurant, mergeam și la serviciu. Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor medicale, am aflat că am hepatita C. Nu știu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, că eu n-am făcut prostii. Mie nu mi-a plăcut țuica, alcoolul, m-am ferit, a spus aceasta.

Gherghina a reușit să învingă boala

Din fericire, artista a reușit să câștige lupta împotriva bolii. Norocul ei a fost că a descoperit la timp, în timp Ileana Ciuculete a aflat prea târziu. Potrivit acesteia, a făcut 8 ani de tratament și a repetat periodic analizele. „Ileana Ciuculete a descoperit târziu și e posibil să fi avut și alte complicații. Eu am făcut 8 ani de tratament cu Cantastim și am repetat periodic analizele. La un moment dat, au ieșit negativi acei markeri, cred că am avut parte de o vindecare miraculoasă’, a povestit Gherghina Sancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: