Redactia.ro
Home » ADEVARUL » A fost răpit la 5 ani, dar le mulțumește răpitorilor săi. Ce i s-a întâmplat?

A fost răpit la 5 ani, dar le mulțumește răpitorilor săi. Ce i s-a întâmplat?

GALERIE FOTO (2) RAPIT

A fost răpit de lângă părinți încă de la vârsta de 5 ani, însă le este recunoscător răpitorilor săi. 19 ani mai târziu, spune că a avut parte de-o viață mult mai bună decât ar fi avut lângă părinții lui biologici și că e foarte fericit cu ce i s-a întâmplat. Cine erau, de fapt, răpitorii săi?

A fost răpit la 5 ani, dar își iubește răpitorii

Autoritățile l-au identificat pe un bărbat de 24 de ani în Minnesota, la 20 de ani după ce fusese dat dispărut. El fusese răpit chiar de către bunicii săi, care l-au dus în Indiana și i-au dat o altă identitate. Băiatul a trăit 20 de ani fără părinții lui biologici.

băiat răpit

Povestea bărbatului era cel puțin neobișnuită, dat fiind faptul că cei care l-au răpit erau chiar părinții lui paterni. Aceștia au decis să-l răpească pe când avea doar 5 ani pentru că mama sa trăia într-o mașină și nu avea nici loc de muncă. Nici tatăl său nu avea condiții de trai mai bune. Locuia tot în mașină și se lupta pentru custodie cu fosta lui soție. Bunicii sunt acuzați de răpire și riscă să facă ani grei de pușcărie.

Băiatul spune că e fericit cu bunicii lui

În ciuda faptului că a fost despărțit de părinții lui la doar 5 ani, Richard Wayne Landers Jr. spune că a avut o viață frumoasă. El le este recunoscător bunicilor paterni că i-au oferit o viață normală și că nu l-au lăsat să trăiască în mașină, de pe o zi pe alta. Mai mult de atât, tânărul nu vrea să-și reîntâlnească mama. El spun că ea nu există pentru el și că bunicii lui sunt părinții, de fapt.

,,Am fost acolo unde trebuia să fiu, bunicii mei au avut dreptate în ceea ce au făcut și nu îmi pasă de ce spun alții.”, spune tânărul, care își apără bunicii. La momentul actual, tânărul e căsătorit și urmează să devină tată pentru prima oară. El își reprezintă bunicii în fața legii și militează pentru libertatea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini