Redactia.ro
Home » Homepage » A fost reținut cel care a terorizat un cartier întreg din Constanța. A tăiat anvelopele a 20 de mașini în miez de noapte. Polițiștii au avut un șoc atunci când au văzut cine era autorul

A fost reținut cel care a terorizat un cartier întreg din Constanța. A tăiat anvelopele a 20 de mașini în miez de noapte. Polițiștii au avut un șoc atunci când au văzut cine era autorul

adolecent cauciucuri taiate

Surpriză de proporții pentru polițiștii constănțeni. În urmă cu doar câteva zile, ei au primit mai multe apeluri telefonice prin care au fost sesizați de faptul că un individ taie anvelopele mașinilor, la adăpostul nopților. După mai multe cercetări, oamenii legii au reușit să dea de urma suspectului și nu mică le-a fost mirarea când au aflat că acesta are doar 15 ani. Iată detaliile!

A fost reținut cel care a terorizat un cartier întreg din Constanța. A tăiat anvelopele a peste 20 de mașini la adăpostul nopții

Minorul teribilist, certat cu legea, i-a pus pe jar pe polițiștii constănțeni după ce mai mulți locuitori au sunat la 112 pentru a anunța faptul că mașinile parcate pe strada Șoseaua din Vii aveau anvelopele tăiate.

În imaginile surprinse de către camerele de supraveghere stradale se poate observa cum un adolescent umblă nestingherit pe stradă, cu un obiect ascuțit în mână și taie cauciucurile oricărui vehicul care îi apare în cale, fără să stea prea mult pe gânduri.

Adolescentul acționala la adăpostul nopții și avea un hanorac cu gluga pe cap, precum și o mască pentru a nu fi identificat cu ușurință. Uimitor este și numărul mașinilor pe care le-a avariat – 20 într-o singură noapte. Polițiștii au deschis o anchetă pentru distrugere, iar minorul va fi chestionat despre actul său de vandalism.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru distrugere

„La data de 24 septembrie, în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii. 

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, anunțau polițiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini