Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A ”furat” pisica vecinilor crezând că este a lui. Cum și-a dat seama un bărbat de isprava făcută

A ”furat” pisica vecinilor crezând că este a lui. Cum și-a dat seama un bărbat de isprava făcută

Un bărbat din Noua Zeelandă are o poveste care a devenit virală în mediul online. Asta după ce a îngrijit pisica vecinilor, crezând că este a sa. Într-o zi, însă, și-a dat seama de isprava făcută.

A ”furat” pisica vecinilor crezând că este a lui. Cum și-a dat seama un bărbat de isprava făcută

Timp de mai mult zile un bărbat a îngrijit o pisică neagră, crezând că este a lui. Totul a fost în regulă până când și-a dat seama că animalul se comportă bizar: era neliniștit și voia să plece din casă.

Văzând că pisica nu se comportă normal, așa cum se întâmpla odinioară, a luat-o și a dus-o la un medic veterinar. Doctorul i-a prescris o rețetă cu medicamente anti-anxietate.

La un moment dat, la ușa bărbatului bate vecinului care-l întreabă dacă i-a văzut pisica, deoarece este dispărută de ceva vreme. Însă, individul a negat. În tot acest timp, bizar este faptul că bărbatul nici măcar nu și-a dat seama că pisica este, de fapt, un motan. Și tot bizar este faptul că nici medicul veterinar nu a observat acest lucru.

Bărbatul s-a trezit, brusc, într-o zi, cu două pisici negre în fața lui. A rămas perplex. În cele din urmă, a verificat sexul animalelor și și-a dat seama că a făcut o confunzie. Însă, unde a fost adevărata lui pisică până atunci?

Unde se afla adevărata pisică a bărbatului

Pisica sa a stat ascunsă într-o altă cameră din casă, mai exact, într-un dormitor nefolosit de mult timp. Nu se știe cum a ajuns pisica în acea cameră și cum nimeni nu a găsit-o. Cert este că după ce a recuperat-o, bărbatul a înapoiat motanul vecinilor lui.

Pisicile negre aduc ghinion?

Se spune despre aceste animale că ar aduce ghinion. Nu se știe dacă este mit sau realitate acest lucru, având în vedere că sunt și persoane care neagă faptul că le-ar merge prost din cauză că au pisici negre.

Sursa: rol.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: