Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A găsit niște ouă mici, însă nu se aștepta să eclozeze. Ce a ieșit din ele

A găsit niște ouă mici, însă nu se aștepta să eclozeze. Ce a ieșit din ele

GALERIE FOTO (9)

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a trăit supriza vieții lui când a zărit niște ouă mici, albe, într-o scoarță de copac, din curtea sa. S-a apropiat și a realizat că unele sunt crăpate, iar altele erau călduțe.

A găsit niște ouă în grădină. Ce a ieșit din ele?

Un bărbat își lucra pământul din grădină când a văzut că, într-o scoarță de copac, erau niște ouă mici, albe. De mărimea unui bob de fasole, omul se întreba ce animal ar fi putut depune ouă acolo și, mai ales, dacă mai au vreo șansă să eclozeze.

În momentul în care s-a apropiat de ele a sesizat, însă, că unele deja erau sparte. Altele, însă erau intacte. A luat unul în palmă și a constat că începe să se crape. Nu mică i-a fost surpriza să vadă ce iese din el.

Era o… șopârlă gecko

Din ou a ieșit chiar o șopârlă gecko. Cel mai probabil, șopârla-mamă le-a depus acolo și, ulterior, le-a părăsit. Bărbatul a fost tare fericit să asiste la un asemenea eveniment natural. A depus la loc micuța șopârlă gecko și a sperat că și ouăle rămase să eclozeze.

 

Despre șopârlele gecko

Gecko este o șopârlă uimitoare, cu siguranță una dintre cele mai dorite ca animal de companie. O femelă poate depune 4-6 serii de ouă pe sezon, fiecare serie având 1-2 ouă și sunt depuse la un interval de 2-4 săptămâni. Eclozarea puilor va avea loc în 40-60 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini