Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A găsit un BMW părăsit în mijlocul pădurii, acoperit de crengile copacilor. Când s-a uitat în portbagajul epavei, a rămas uluit

A găsit un BMW părăsit în mijlocul pădurii, acoperit de crengile copacilor. Când s-a uitat în portbagajul epavei, a rămas uluit

GALERIE FOTO (2)

Un tânăr din America a avut o experienţă horror într-o pădure. El a găsit într-o pădure un model rar de BMW M3, fabricaţie 1988. După cum arăta, era clar că maşina fusese părăsită acolo.

Cadrul arăta exact ca unul extras din filmele de groază.

A cumpărat BMW-ul

Bărbatul a fost tare pe picioare. A vrut să afle mai multe despre această maşină, dar nu s-a apropiat de ea. A plecat în satul din apropiere în căutarea proprietarului. L-a găsit cu greu şi a achiziţionat maşina cu 2.500 de dolari. A urmat inspecţia „ursuleţului”.

În afara de motorul care era dezasamblat si, din pacate, incomplet, tot BMW-ul M3 era original si intreg, fara piese lipsa. Asa ca a urmat recuperarea masinii din padure si lungul proces de restaurare.

Ce a găsit în portbagaj?

Tânărul american a a deschis şi portbagajul. Ce a găsit acolo? Chiulasa si capacul de la culbutori. Practic, motorul era dezasamblat şi împrăştiat peste tot, prin maşină.

Noul proprietar care a salvat-o din ghearele ruginii a decis să îi monteze un motor S52 de BMW E36, cel de 3.2 litri şi 240 cp pentru piaţa americană (321 cp pentru Europa). În rest, toată maşina a fost recondiţionată din bară în bară.

BMW M3 va fi electric

Fanii modelelor de performanță BMW M primesc o veste proastă la sfârșitul acestei săptămâni de la șeful diviziei, Frank van Meel exprimandu-și recent dorința ca viitoarele modele să fie echipate cu sisteme de propulsie electrice.

Mai exact, ar fi vorba despre viitoarele generații ale modelelor de performanță M3 și M4. Potrivit Motor1, noile modele de generație nouă ar putea fi lansate în 2027 sau 2028, potrivit celor mai recente informații.

Vestea cu privire la o posibilă viitoare electrificare a modelelor de performanță BMW M nu trebuie să mai ia prin surprindere pe nimeni totuși, tranziția către un viitor electric reprezentând tendința actuală de pe piața auto mondială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: