Redactia.ro
Home » Știri » A început invazia rușilor? Imagini șocante cu bombardamentele din Ucraina

A început invazia rușilor? Imagini șocante cu bombardamentele din Ucraina

GALERIE FOTO (5) A început invazia rușilor

A început invazia rușilor? Presa din Ucraina a scris că Rusia ar fi început războiul. Mercenarii ruși au deschis focul în Lugansk. Circa 60 de încălcări au fost semnalate în ultimele 24 de ore, iar un soldat a fost rănit. Armata spune că separatiștii au deschis focul asupra a peste 10 așezări, folosind artileria grea, mortiere și un tanc.

A început invazia rușilor? Imagini șocante cu bombardamentele grele din Ucraina

Duminică seara, trupele de ocupație rusești au efectuat o nouă provocare pentru a acuza armata ucraineană. S-a înregistrat o creștere bruscă a încâlcărilor de încetare a focului de către separatiștii susținuți de Rusia în est, anunță presa ucraineană. În timp ce Statele Unite din Rusia au opinii contradictorii cu privire la faptul dacă forțele ruse s-au retras cu adevărat de la granița cu Ucraina, separatiștii au susținut că au fost atacați de ucrainieni. Conform presei locale, separatiștii ruși trag dintr-un sat, pentru că apoi să dea vina pe militarii ucrainieni. Separatiștii ruși bombardează la întâmplare orașul. „Putin va face orice este nevoie”, spune corespondentul pentru Securitate naţională CBS News, David Martin. Serviciile de inteligență americaner au informații conform cărora comandanții ruși au primit ordine clare de a începe o invazie a Ucrainiei. „Comandanţii de pe teren au planuri specifice pentru modul în care ar acţiona în sectoarele de pe câmpul de luptă”, a raportat, duminică, corespondentul pentru Securitate naţională CBS News, David Martin, pentru „Face the Nation”.

În opinia specialistului, invazia ar putea începe cu un atac asupra Kiev-ului, unul de natură cibernetică, în primă fază, pentru a pune capăt comunicării. Martin a mai spus că vor fi atacuri cu rachete și atacuri aeriene. În urma atacurilor, doi soldați ucrainieni au fost răniți în urma bombardamentelor, pe lângă cei trei angajați ai grădiniței din Stanița, care a fost lovită de un obuz. Militanții pro-ruși au deschis focul asupra localitățiiStanița din tegiunLugansk în estul Ucrainiei, folosing arme grele. „În continuare, atacul este planificat să înceapă. Şi Rusia nu aude doar de la noi. Corul vocilor internaţionale a devenit din ce în ce mai puternic.Dacă Rusia nu invadează Ucraina, atunci vom fi uşuraţi că Rusia şi-a schimbat cursul şi a dovedit că predicţiile noastre sunt greşite. Acesta ar fi un rezultat mult mai bun decât cursul pe care ne aflăm în prezent şi vom accepta cu bucurie orice critici pe care oricine ni le-ar aduce”, a adăugat Blinken.

Președintele Franței, discuție cu Vladimir Rusia

Președintele Franței și liderul Rusiei, au ajuns la un acord să privilegieze o soluție diplomatică, Rusia urmând să se retragă trupele din Belarus, iar Emmanule Macron urmează să discute cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, și cu președintele SUA, Joseph Biden.”Cei doi lideri au convenit că sunt necesare activităţi intense pentru a permite o reuniune a Grupului Trilateral de Contact în următoarele ore, cu obiectivul obţinerii angajamentului tuturor părţilor pentru un armistiţiu de-a lungul liniei de contact„, anunţă Preşedinţia Franţei, conform postului BFMTV. Din Grupul Trilateral de Contact fac parte Ucraina, Rusia şi Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE). Liderul Franței și liderul Rusiei au evidențiat „necesitatea privilegierii unei soluţii diplomatice la actuala criză şi vor face tot posibilul în acest sens”, subliniază Palatul Élysée.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: