Redactia.ro
Home » Știri » A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open! Cine o susține în tribune pe tenismena României

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open! Cine o susține în tribune pe tenismena României

simona halep

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open! Iată cine o susține în tribune pe tenismena României!

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami! Difuzarea partidei dintre Halep și Badosa a fost anunțată de Digi Sport, care va transmite meciul pe canalul său principal, Digi Sport 1. Mai jos puteți urmări video live cu meciul!

Simona Halep – Paula Badosa 3-6 SET 3

3-6, în favoarea Paulei Badosa: Paula Badosa obține un break decisiv, câștigând setul și, implicit, meciul.

3-5, în favoarea Paulei Badosa: Deși pare să se confrunte cu unele disconforturi la glezna dreaptă, Paula Badosa își face treaba și câștigă game-ul. Simona Halep va servi pentru a rămâne în meci.

3-4: Simona arată că are reziliența necesară pentru a rămâne în meci, chiar și în condițiile unui efort intens.

2-4, în favoarea Paulei Badosa: Paula Badosa obține un game la zero, fără nicio îndoială, demonstrându-și superioritatea în acest moment al meciului.

2-3, în favoarea Paulei Badosa: Simona nu reușește să-și consolideze break-ul anterior, iar frustrarea ei este evidentă. Paula Badosa își asumă riscul de a veni des la fileu și profită de oportunitate, punând presiune asupra Simonei.

2-2, în favoarea Simonei Halep: Cu o abordare mai agresivă, Simona identifică vulnerabilități în jocul adversarei și le exploatează eficient. Astfel, situația este egalată, iar acum Simona servește pentru a se poziționa la 3-2 în set.

1-2, în favoarea Paulei Badosa: Simona Halep înregistrează un game modest și își pierde serviciul.

1-1, în favoarea Paulei Badosa: Paula își face serviciul rapid în această etapă a setului, astfel că scorul devine egal, 1-1, după doar 6 minute de joc în actul 3.

1-0, în favoarea Simonei Halep: Simona începe setul decisiv într-un mod ideal, câștigând game-ul fără să piardă vreun punct.

Simona Halep – Paula Badosa 4-6 SET 2

4-6 Game și set pentru Badosa: Paula a ajuns rapid la scorul de 40:0, iar Simona a reușit să salveze două mingi de set, însă nu a mai putut face față la a treia încercare a adversarei. Astfel, ajungem la setul decisiv.

4-5: Simona rămâne în set după ce salvează o minge de set a adversarei. Simona a solicitat intervenția medicului pentru probleme la umărul drept.

3-5, în favoarea Paulei Badosa: Simona exercită presiune, obținând trei puncte pe serviciul adversarei, dar Paula simte bine ultimele puncte și contracarează strategia Simonei cu ieșiri inspirate la fileu.

3-4: Simona câștigă game-ul după ce profită de o greșeală neforțată a Paulei, care lovește fileul, chiar având întreg terenul deschis în față. Dacă ar fi reușit punctul, am fi avut un avantaj evident.

2-4, în favoarea Paulei Badosa: Paula servește excelent și găsește soluții pentru fiecare provocare pe care Simona i-o adresează în acest game.

2-3: Simona nu cedează și își câștigă serviciul rapid, încheind game-ul cu autoritate.

1-3, în favoarea Paulei Badosa: Paula demonstrează o încredere tot mai mare și o precizie crescută în jocul ei, reușind să depășească slăbiciunile întâmpinate în primul set.

1-2, în favoarea Paulei Badosa: Paula reușește să facă primul break al meciului. Iberica profită de slăbiciunea evidentă din jocul Simonei astăzi și își impune forța pe serviciul al doilea al acesteia.

1-1, egalitate între jucătoare: Paula Badosa reușește să întrerupă seria de game-uri câștigate de Simona. Cu mari dificultăți, Badosa își adjudecă propriul serviciu, profitând de o eroare neforțată a Simonei. Această greșeală intervine în momentul în care Simona avea avantaj și se pregătea să execute o lovitură decisivă, un smash, pe care îl trimite puțin afară.

1-0, în favoarea Simonei Halep: Simona începe setul cu o prestație extraordinară. Deși Paula Badosa reușește să îi oprească avântul cu două puncte consecutive, românca încheie game-ul fără să fie pusă în dificultate.

Simona Halep – Paula Badosa 6-1 SET 1

6-1, pentru Simona Halep: Simona încheie primul set cu un break și câștigă setul. Jocul Simonei este solid în acest moment, evidențiind consistență și varietate în loviturile sale. Pe de altă parte, Paula Badosa comite o serie de greșeli neforțate, fie în raliuri, fie în momentul serviciului, iar în fața acestui tablou nu putea exista alt final pentru primul set decât câștigarea acestuia de către Simona Halep.

5-1, pentru Simona Halep: Simona reușește să câștige unul dintre cele mai dificile game-uri ale meciului, în care Paula Badosa a avut nu mai puțin de cinci șanse de break! Scorul devine 5-1, după 36 de minute de joc, iar acum este rândul Paulei să servească.

4-1, avantaj pentru Simona Halep: Simona reușește să obțină din nou un break pe serviciul adversarei, care pare să comită tot mai multe greșeli neforțate. A fost un game dificil, în care Simona a fost nevoită să se deplaseze mult pe teren, dar strategia ei a dat roade. Cu fiecare moment care trece, se apropie tot mai mult de câștigarea primului set.

3-1, pentru Simona Halep: Simona își mărește avansul într-un mod evident, jocul ei devine din ce în ce mai consistent pe măsură ce trece timpul.

2-1, avantaj pentru Simona Halep: La începutul game-ului părea că Paula Badosa este în control, având un avantaj de 30:0, dar Simona Halep a reușit să schimbe cursul evenimentelor prin jocul ei agresiv și a obținut un break valoros, punându-se în avantaj în partida.

1-1, scor egal, Simona Halep absentează din competiție și acest lucru se simte, dar începe să-și regăsească încrederea treptat. Deși a făcut două duble greșeli, evoluția ei este în creștere. Beneficiind de erorile neforțate ale adversarei iberice, Halep reușește să echilibreze situația, scorul fiind 1-1 la game-uri.

0-1, avantaj pentru Paula Badosa: Meciul începe cu un game cucerit de Badosa fără să piardă niciun punct. A servit puternic, punând presiune pe Simona încă de la începutul partidei.

Ora 22:19 – Meciul a început, iar Paula Badosa servește prima, după ce a câștigat aruncarea monedei și a ales inspirat.

Ora 22:13 – Jucătoarele au pășit pe teren și se află în plin proces de încălzire.

Cine o susține în tribune pe tenismena României

Membrii familiei vor fi prezenți în tribune pentru a o încuraja pe Simona Halep, iar emoția tatălui tenismenei a fost profundă

„Am foarte multe emoţii. Să vedem cum o să funcţioneze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar să vedem ce va face în timpul jocului, este altceva față de antrenament.

S-a pregătit, dar lipsa turneelor îşi spune cuvântul. Dar noi sperăm, eu am sperat întotdeauna şi voi spera. E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).

(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Sigur că da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște”, a declarat Stere Halep pentru digisport.ro.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: