Redactia.ro
Home » Homepage » Modificare de ultim moment! Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa de la WTA Miami va fi difuzat pe un alt canal TV

Modificare de ultim moment! Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa de la WTA Miami va fi difuzat pe un alt canal TV

Simona Halep, șanse mari la Jocurile Olimpice! Sportiva poate primi un wild card

Modificare de ultim moment! Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa de la WTA Miami va fi difuzat pe un alt canal TV. Iată detaliile!

Modificare de ultim moment

În debutul sezonului la WTA Miami, Simona Halep este pregătită să își înceapă parcursul în competiție întâlnindu-se cu jucătoarea spaniolă Paula Badosa, clasată pe locul 80 la nivel mondial. Confruntarea este programată pentru ziua de 19 martie 2024, nu mai devreme de ora 22:00.

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a avut două întâlniri anterioare cu Badosa, reușind să câștige în ambele ocazii. De menționat este faptul că Badosa nu a reușit să acumuleze mai mult de trei game-uri pe set în meciurile contra Simonei. Interesant este că precedentele dueluri au avut loc pe suprafețe de zgură și iarbă, nu pe hard, cum este cazul turneului din Florida.

Darren Cahill a transmis un mesaj emoționant pentru Simona Halep, subliniind dificultățile întâmpinate în ultimele 18 luni. Aceasta marchează revenirea Simonei în competițiile oficiale după o absență începând cu US Open din august 2022, când a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa de la WTA Miami va fi difuzat pe un alt canal TV

Schimbarea de ultim moment privind difuzarea partidei dintre Halep și Badosa a fost anunțată de Digi Sport, care va transmite meciul pe canalul său principal, Digi Sport 1, în loc de Digi Sport 2, cum fusese preconizat inițial, potrivit gsp.ro.

În cazul unei victorii împotriva Paulei Badosa, Simona Halep, deținătoare a două titluri de Grand Slam, va avansa pentru a se confrunta cu Aryna Sabalenka din Belarus, de două ori campioană la Australian Open și actualmente numărul 2 mondial.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: