Redactia.ro
Home » Monden » A încercat să se sinucidă în luna de miere. Ce a descoperit despre bărbatul cu care se căsătorise

A încercat să se sinucidă în luna de miere. Ce a descoperit despre bărbatul cu care se căsătorise

GALERIE FOTO (4) Elton John

Renate Blauel, fosta soție a lui Elton John a încercat să se sinucidă chiar în luna de miere. Cuplul se afla în vacanță la Saint-Tropez în anul 1948, când fosta soție voia să decurgă la gestul șocant. Ce veste a aflat Renate de voia să moară.

Ce a aflat fosta soție a lui Elton John

Blauel a mărturisit că a luat o supradoză de Valium, un medicament foarte periculos. Fota soție a decurs la acest gest când Elton a anunțat-o că mariajul lor nu funcționează și ar vrea să plece. Aceasta a cheltuit mii de euro pe terapie pentru a lupta cu anxietatea și depresia, provocată de cântăreț.
Fosta soţie a lui Elton John susţine că artistul a încălcat termenii înţelegerii de divorţ prin dezvăluirea unor detalii ale căsniciei lor.

Ea a spus că dezvăluirile au declanşat vechi probleme de sănătate mintală. În replică, apărarea lui Elton John a recunoscut existenţa unui acord de divorţ, semnat de ambele părţi, dar a negat încălcarea vreunei prevederi sau cauzarea unor daune psihologice. Fosta soție îi cere despăgubiri de trei milioane de lire sterline.

Când s-au cunoscut cei doi

Renate l-a cunoscut pe Elton în anul 1983 când el înregistra albumul „Two Low For Zero”. Renate Blauel, fostă însoţitoare de zbor, a început să lucreze ca inginer de sunet la un studio de înregistrări din Londra la începutul anilor 1980Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu în Australia. Mariajul lor nu durat mai mult de cinci ani. În anul 1988 au divorțat. ”. După divorţ, ea a stat departe de presă, iar muzicianul s-a căsătorit în 2004

Elton John, declarase în 1976 pentru revista Rolling Stone că este bisexual, a revenit şi a spus că se simte „chiar confortabil să fie homosexual”. După mariajul eșuat Elton s-a căsătorit cu David Furnish, pe care l-a cunoscut la începutul anilor 1990 şi cu care are doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini