Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluirile șocante ale cântărețului Elton John despre viața lui Michael Jackson

Dezvăluirile șocante ale cântărețului Elton John despre viața lui Michael Jackson

Dezvăluirile șocante ale cântărețului Elton John despre viața lui Michael Jackson

Dezvăluirile șocante ale cântărețului Elton John . Artistul Elton John povestește în memoriile sale publicate recent despre regele pop-ului, Michael Jackson. Acesta precizează că regretatul cântăreț avea tulburări de comportament.

Dezvăluirile șocante ale cântărețului Elton John despre viața lui Michael Jackson

În vârstă de 72 de ani, cântărețul Elton John, a dezvăluit în memoriile sale, publicate de ziarul Daily Mail, despre comportamentul regretatului star, Michael Jackson. Pe lângă mărturisirile sale despre cancerul la prostată și despre dependeța de sex și de droguri, acesta a povestit și despre comportamentul lui Michael Jackson.

Cei doi au fost prieteni de mulți ani, însă, cu toate acestea, Elton John, îl descrie pe regele pop-ului ca fiind o persoană „bolnavă mintal” și o „persoanp tulburată”.

L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani… Era cel mai adorabil copil pe care ţi-l poţi imagina. Dar, la un moment dat, a început să se izoleze de lume şi de realitate, cum a făcut şi Elvis Presley„, spune Elton John în memoriile sale.

Michael Jackson se simțea bine în compania copiilor

Potrivit cântărețului, Michael Jackson devenise o persoană izolată și cu o persoană „tulburată când te aflai în preajma sa”. Elton John și-a adus aminte că la o petrecere organizată de el, l-a găsit pe Michael Jackson jucându-se cu copilul asistentei sale. Atunci, cântărețul se gândea că lui Micheal nu îi place compania adulților și se refugia în universul celor mici. Elton John susține că niciodată nu l-a suspectat pe cântăreț că ar avea vreo treabă cu copiii.

În urmă cu câteva luni a fost inițiat un documentar unde Michael Jackson este acuzat de pedofilie, după ce doi bărbați l-ar fi acuzat că i-a abuzat sexual în copilărie. Încă din timpul vieții regelui pop au existat o mulțime de speculații pe marginea acestui subiect. De-a lungul timpului, cei doi bărbați și-au schimbat declarațiile, infirmând chiar la un moment dat că ceea ce -au afirmat inițial despre abuzuri ar fi adevărat.

Citeste si:Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu. Care este cel mai mare regret al actriței

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini